ВАШИНГТОН — Преговарящите от Сената и Белия дом са близо

...
ВАШИНГТОН — Преговарящите от Сената и Белия дом са близо
Коментари Харесай

Водещият граничен преговарящ казва, че тази седмица няма споразумение за имиграцията, тъй като остават ключови спорни точки

ВАШИНГТОН — Преговарящите от Сената и Белия дом са покрай съглашение по отношение на нови имиграционни политики, които ще отключат помощта за задгранични съдружници, само че остават обилни пропуски.

Ограниченията върху потреблението от страна на администрацията на Байдън на филантропично условно освобождение за разрешаване на избрани мигранти, които аплайват авансово, с цел да живеят и работят законно краткотрайно в Съединени американски щати, е съществена спънка, съгласно трима души, участващи в полемики, както и сенатор Том Тилис, R-N.C., който беше осведомен за диалозите.

Републиканците желаят да лимитират потреблението на това право за условно освобождение от президента Джо Байдън, потвърждавайки, че администрацията е злоупотребила с инструмент, предопределен за филантропична помощ. Приемането на нови ограничавания би означавало забележителна отстъпка за демократите.

Администрацията на Байдън употребява условно освобождение по филантропични аргументи, с цел да даде бързо з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР