Варна Суинг Оркестра Проджект ще изнесе концерт в Плевен съвместно

...
Варна Суинг Оркестра Проджект ще изнесе концерт в Плевен съвместно
Коментари Харесай

Варна Суинг Оркестра Проджект с музика от златните години на суинга


" Варна Суинг Оркестра Проджект " ще изнесе концерт в Плевен взаимно с Държавната опера в Русе с музика от златните години на суинга.

Много е прелестно да видиш, че има суинг клубове в разнообразни градове из България, където вървим да свирим, които демонстрират предпочитание и скачат на сцената без предварителна подготовка и просто танцуват суинг танци от тази епоха и от тази ера. Това показа в изявление за предаването " Преди всички " по стратегия " Хоризонт " пианистът Страцимир Павлов от " Варна Суинг Оркестра Проджект ":

Публиката откликва вярно на този жанр. Суинг има няколко смисли в британския език. Това, което на мен най-вече ми подхожда, е люлка. Когато се люлееш на люлка, имаш чувство за лекост. Това чувство на лекост в суинга, тази детска веселба, е хубаво да се придвижва и в други жанрове. Не е наложително всичко да е тежко, тягостно, трагично и свръх надълбоко като чувства. Суингът е музика за детското, за щастливото, за слънчевото чувство, тъй че това се пробвам да пренеса и в някои от другите неща, в другите действия, които извършвам като музикант.
Цялото изявление със Страцимир Павлов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР