Върховната Рада прие закон за принудително изземване на собствеността на

...
Върховната Рада прие закон за принудително изземване на собствеността на
Коментари Харесай

Украинците гласуваха важен закон срещу руснаците

Върховната Рада одобри закон за наложително изземване на собствеността на Русия и нейните жители на територията на Украйна. Документът планува национализация на имущество и финансите на съветски юридически лица.

Решението за лишаване на имущество се взема от Съвета за национална сигурност и защита по искане на държавното управление. То ще се извършва от Комитета по въпросите за икономическо развиване. руснаците, които са притежатели на парцели в Украйна няма да получат никакви обезщетения, отчитайки нападателната война, която Руската федерация води на територията на Украйна.

Освен това Радата утвърди редица ремонти за стягане на отговорността за разпространяване на агитация от страна на " страната агресор ", закононарушения против националната сигурност и грабежи.

Решенията са взети на фона на съветска въоръжена инвазия в Украйна. Той стартира на 24 февруари със заповед на президента Владимир Путин. Властите назовават ​​тези дейности " специфична военна интервенция " за " денацификация " и " демилитаризация " на Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР