Въпреки уверенията, че уж всичко е наред, има нови сигнали

...
Въпреки уверенията, че уж всичко е наред, има нови сигнали
Коментари Харесай

Още хора със сипмтоми на вдишване на неизвестен газ в Карнобат

Въпреки уверенията, че сякаш всичко е наред, има нови сигнали за приключване на рисков газ в Карнобат. До момента по данни на РЗИ петима души са потърсили помощ в Спешна помощ със признаци раздразнение на гърлото и кашляне, съобщи през днешния ден бТВ.

Според медията става въпрос за региона към кабелен цех.

Снощи след 22 часа, когато е получен първият сигнал, от пожарната са създали замерване и не са открили приключване на газ. Тази заран може би ще има ново замерване.

А от 10 ч. в общината в Карнобат регионалният шеф свика щаб - Регионална инспекция за опазване на околната среда, Инспекция по труда, полиция, пожарна, РЗИ - за определяне аргументите на миризмата.

Работниците от кабелния цех в града са евакуирани, добавя бТВ.

Първите данни за неизяснено приключване на газ, пристигнаха на 5 април, и доведоха до евакуация на служащи от най-голямото дружество в града – кабелния цех „ Борднетце “. Паниката е огромна, оповестиха локални медии още тогава.

Кабелният цех се намира в северната част на града.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР