Въпреки че Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън от много

...
Въпреки че Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън от много
Коментари Харесай

Най-малкият син на Били Боб Торнтън разкри каква е Анджелина Джоли като мащеха

Въпреки че Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън от доста години не са двойка, това не значи, че актрисата е не запомнила за сина на своята някогашна половинка - Хари Джеймс Торнтън.

Най-малкият наследник на артиста - 27-годишният (днес) Хари - разкри, че Анджелина към момента го пази в своя имейл лист.

"До ден сегашен тя (Анджелина Джоли) продължава да ми изпраща коледни картички и други такива неща ", споделя Хари пред Entertainment Tonight. "Не приказваме всеки ден по телефона, само че отвреме в точния момент се чуваме ".

Джоли и Торнтън бяха женени от 2000 до 2003 година През това време актрисата беше мащеха на трите деца на артиста - Хари, Уилям (днес на 28) и Аманда (днес на 42).

Хари споделя, че времето, прекарано с Анджелина Джоли, му е помогнало да се приготви за новото му риалити шоу "Relatively Famous: Ranch Rules ", където деца на звезди работят в ранчо.

"Тя беше доста готина. Водеше ни на къмпинг всяка седмица, наемаше RV, водеше ни на същинско къмпинг пътешестване ", спомня си Хари.
 Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън
След Били Боб Торнтън, Анджелина Джоли се омъжва за Брад Пит през 2014 година, като двамата се развеждат през 2019 година Двойката има шест деца: Мадокс, 20, Пакс, 18, Захара, 17, Шайло, 16, и 13-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

През 2018 година Торнтън приказва за брака си с Анджелина в изявление за медиите, като споделя:

"Беше ужасно време. Все още сме другари с Анджи, тя е страховит човек, направила е толкоз доста за мен. Тя прави филми, които имат смисъл за нея - без значение дали са сполучливи или не. Тя продължава да прави нещата, в които има вяра и постоянно ще я почитам поради това ", споделя Били Боб Торнтън.

"Тя има световен метод на живот, а аз агорафобичен. Вероятно това е единствената причина, заради която не сме дружно ", споделя артистът.

След развода си с актрисата, Торнтън подписва брак с Кони Англанд - тя е виновна за специфичните резултати в "Планетата на маймуните ". Двамата имат щерка - 17-годишната Бела.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР