Ваня Григорова е използвана, за да бъде патерица на Бойко

...
Ваня Григорова е използвана, за да бъде патерица на Бойко
Коментари Харесай

Свиленски: Ваня Григорова е използвана, за да бъде патерица на Борисов в бъдещия парламент

Ваня Григорова е употребена, с цел да бъде патерица на Бойко Борисов в бъдещия парламент. Така зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски разяснява думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че в идващия парламент може да има по-различна обстановка поради Ваня Григорова и че тя е действителният победител на изборите в София. Според Свиленски това е самопризнание, че Борисов е работил за нейната акция в столицата на локалните избори предходната година.

 

" Преди два дни падна маската на Елена Йончева и зависимостите от Делян Пеевски и Движение за права и свободи. Днес падна маската и на Ваня Григорова и зависимостите от ГЕРБ и Бойко Борисов. Ваня Григорова му би трябвало в българския парламент, с цел да бъде негова патерица, тъй като Ваня Григорова и Мая Манолова взети дружно ще бъдат следващата патерица на ГЕРБ в българския парламент, пробвайки се да оцелее още няколко месеца било то в ръководство или в някаква поддържаща роля ", разяснява той.

 

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира като " предизборна конспирация " изказванията, че се подготвени за следизборна коалиция с ПП-ДБ.

" Нека да изчакаме изборите, да забележим по какъв начин хората ще се произнесат, само че занапред да знаем едно - нашият изконен конкурент беше, е, и си остава паралелната страна, задкулисието, чиято еманация, създадел, покровител и разрастващ във всякаква роля е ГЕРБ и Бойко Борисов във всичките му съчетания - с Делян Пеевски ли ще е, с Христо Иванов ли ще е, с Кирил Петков ли ще е, това е казусът ", съобщи Нинова, която представи доклад за свършеното в 49-ия парламент от социалистите.



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР