Ванеса Хъджинс е поредната звезда, която явно е решила да

...
Ванеса Хъджинс е поредната звезда, която явно е решила да
Коментари Харесай

Екзотичните забавления на Ванеса Хъджинс във Филипини

Ванеса Хъджинс е следващата звезда, която очевидно е решила да зареже уговорките и да се отдаде на отмора, слънце и екзотика.
 Ванеса Хъджинс споделя историята на емигриралата от Филипините си майка Джина
Ванеса Хъджинс разкрива връзките с майка си

Един документален филм, който ще опише фамилната история на актрисата

А хубавото е, че не пропуща да направи съпричастни с прекарването си и своите многочислени фенове. Които, в действителност, могат да бъдат единствено щастливи от поредицата красиви фотоси, които актрисата разгласява в обществените мрежи - освен това с изрязан, секси бански.

От фотосите излиза наяве, че Ванеса е решила да събира безоблачен загар на Филипините. Мястото наподобява в действителност красиво със скалите и искрящата синя вода, а самата актриса го дефинира като " парадайс ". Придружител в приключението е по-малката ѝ сестра Стела, която също е актриса.

Всъщност, с изключение на за плажни страсти, пътуването на Хъджинс до Филипините е обвързвано и със основаването на документален филм, който ще изследва азиатските корени на звездата. Според Variety документалният филм ще бъде сниман в Манила и Палаван и ще подчертае връзката на Ванеса с дамите в фамилията и най-много с майка ѝ Джина, която е родена във Филипините и емигрира едвам на 25 години.

Наскоро Хъджънс удостовери годежа си с приятеля си Коул Тъкър, с който са дружно от 2020 година " ДА. Не можем да бъдем по-щастливи ", написа тя в Instagram, споделяйки, че са се сгодили на Айфеловата кула. Хъджънс нееднократно е споделяла какъв брой щастлива я прави индивидът до нея и за хубавите моменти, които имат дружно, написа Hola.
 Ванеса Хъджинс, Коул Тъкър и слуховете, че двамата са сгодени
Тайно сгодена ли е Ванеса Хъджинс

С Коул Тъкър са дружно от две години
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР