Ваканционно селище Албена“ осигурява безплатен вход за аквапарк Аквамания“ за

...
Ваканционно селище Албена“ осигурява безплатен вход за аквапарк Аквамания“ за
Коментари Харесай

Безплатен аквапарк в Албена за всички първокласници

Ваканционно населено място „ Албена “ обезпечава безвъзмезден вход за аквапарк „ Аквамания “ за всички първокласници по случай старта на новата образователна година.

Специалният подарък е годен в интервала от 15 до 18 септември в това число, като искащите да посетят водния атракцион свободно би трябвало да навършват 7 години в календарната 2022 година На място те ще могат да се включат в завладяваща конкуренция по водната пързалка „ Про Рейсър “ или да се спуснат по въртеливото „ Торнадо “.

-->

Тръпката от рафтинга децата ще усетят на 183-метровия „ Мамут “, а най-смелите ще се спуснат отвесно по пързалката „ Free Fall “. В Аквамания работят също специфична детска зона, „ мързелива “ и „ дива “ река, както и снек бар за почивките от адреналина.  

От управлението на аквапарка напомнят, че лица под 16 години се позволяват единствено с компаньон – родител, настойник, аставник или друго пълнолетно лице, което може да поставя съответните грижи, да следи и да се грижи персонално за тях. Стандартните условия за достъп вижте на https://albena.bg/bg/aquamania  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР