Важно е да се знае, че повишените стойности на кръвна

...
Важно е да се знае, че повишените стойности на кръвна
Коментари Харесай

Проверете безплатно нивата си на кръвна захар и пикочна киселина в „ЛИНА”

Важно е да се знае, че нарасналите стойности на кръвна захар могат да окажат отрицателно влияние и върху функционалността на сърцето, бъбреците и нервната система, водейки до съпътстващи болести

До края на април 2024 година можете да комбинирате визитата си в „ ЛИНА ” с безвъзмездни проучвания на кръвна захар и пикочна киселина. Анализите се правят в независимите филиали на в страната по избор на пациента, като за тях има само такса венепункция от 2 лева

Целта на тази скринингова акция е да насърчи както младите, по този начин и по-възрастните от нас да обръщат по-голямо внимание на здравето си. Именно по тази причина безплатните разбори са налични за всички, като няма ограничаване в броя на осъществяването им. Това значи, че могат да бъдат направени при всяко посещаване в лабораторията.

Защо периодическото проучване на кръвна захар и пикочна киселина е значимо?

Високите равнища на кръвна захар могат да са сигнал за диабет, а високите равнища на пикочна киселина за подагра. Редовното им премерване може да помогне за ранното разкриване и диагностициране на тези болести или за по-добрия им надзор при към този момент провеждащо се лекуване.

Важно е да се знае, че нарасналите стойности на кръвна захар могат да окажат отрицателно влияние и върху функционалността на сърцето, бъбреците и нервната система, водейки до съпътстващи болести. Според експертите съществува връзка сред захарния диабет и подаграта. Повишени равнища на пикочна киселина могат да влошат инсулиновата устойчивост, което е причина за развиване на диабет. И назад - хора, страдащи най-често от захарен диабет вид II, са по-склонни към развиване на подагра.

Изследванията се правят заран на гладно

Важно изискване за точни резултати е проучванията да се правят заран на гладно след 12-часова хранителна пауза. За тях можете да посетите всеки от независимите филиали на „ ЛИНА ” в областите: Бургас, Варна, Добрич, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Плевен, Сливен и Ямбол. Направление от доктор Не е належащо.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР