В утрешния брой на вестник Марица очаквайте тези и много

...
В утрешния брой на вестник Марица очаквайте тези и много
Коментари Харесай

Четете в Марица: Пловдив чака инвестиции за 1 милиард, но ...

В утрешния брой на вестник " Марица " очаквайте тези и доста други забавни тематики и авторски разработки:

Кметът и депутатите в един тим за Пловдив

Единодушна поддръжка заявиха депутатите от всички политически сили от Пловдив и региона за значимите планове на регионалния град по време на срещата при кмета Здравко Димитров точно на Свети Валентин и Трифон Зарезан. В духа на двата празника сред народните представители от враждуващи на политическия терен партии прехвърчаше почитание и любезност.

Пловдив чака вложения за 1 милиард, само че няма планове

Проектите, показани от кмета Здравко Димитров на срещата с депутатите, са на обща стойност 1 037 130 825 лева Те са шест на брой и неприятното е, че съвсем всички са единствено идейни. Най-скъпият е за водоснабдяването на Пловдив и 28 села от каскада “Доспат-Въча” - 350 млн. лев. Това е индикативна стойност, освен това изчислена при предпроектни изследвания. При инфлацията сега цената ще е доста по-висока.

Пет разлики сред Бургас и Пловдив

Коренно друг метод в търсенето на средства от разнообразни донори за значимите си планове демонстрират кметовете на Пловдив и Бургас Здравко Димитров и Димитър Николов. И двете общини имат почти идентични бюджети, локалните доходи не са задоволителни и всяко в допълнение набиране на средства е от голяма важност. Депутатското лоби - също. С това обаче свършват приликите в метода по тази тематика на двата кметски екипа.

Руско нахлуване над Украйна на 16 февруари няма да има – изявление със Симеон Николов, специалист по интернационална сигурност

Блокират кръговото на Адата поради разрушеното Рогошко

Сдружението " Спаси Пловдив " провежда митинг поради разрушеното Рогошко шосе. На 25 февруари от 12 до 14 часа пътуващи по трасето ще блокират придвижването по новото колело на бул. " България " и моста на Адата, оповестиха от сдружението. Това стана, откакто жители от групата " Рогошко шосе " и бизнесът се обърнали за поддръжка поради окаяното положение на трасето.

Арестуваха мексиканец за убийството на ММА боеца Тургай

Мексиканец беше задържан за убийството на 33-годишния предприемач и ММА войник Тургай Сали от Хасково. При спецоперация през вчерашния ден сутринта в столичен хотел е арестуван 42-годишният Виктор Омар Гуадо. Той е излязъл неотдавна от затвор в чужбина, където към момента лежат тарторите на проведена незаконна група, по делото на която Тургай бил очевидец. Това оповестиха източници на " Марица ".

Орисаха Царя на лозята: Виното да не стигне!

„ Една задача ти слагам ​- виното да не стигне! “ С тези думи деканът на Факултета по лозаро-градинарство се обърна към тазгодишния Цар на лозята на Аграрния университет. Заметна го с ямурлук и го закичи с венец от здравец, чимшир и лозови филизи точно на празника на Трифон Зарезан.

Европейска комисия ни дава на съд поради бездействието против рискови за индивида растения и животни

България и още 14 страни, членки на Европейски Съюз, нямат проект за деяние за отбрана от инвазивни типове. Това са растителни и скотски типове, които оказват неподходящо влияние върху околната среда и човешкото здраве. Страните разполагат с два месеца, с цел да подхващат нужните ограничения. В противоположен случай ще бъде сезиран Съдът на Европейски Съюз, оповестиха от Европейската комисия.

Жената на премиера влиза в тв шоу

Съпругата на премиера Кирил Петков още веднъж се уреди с телевизионно присъединяване. Линда Макензи стана звезда още с присъединяване си в " Мастър началник ". Популярността ѝ обаче скочи неимоверно, откакто мъжът ѝ смени Борисов на премиерския стол.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР