В Уилмингтън имате куп съдии, които застрашават бъдещето ни, които

...
В Уилмингтън имате куп съдии, които застрашават бъдещето ни, които
Коментари Харесай

Делауеър срещу Мъск: Може ли шефът на Tesla да наклони везните срещу висшия американски бизнес съд?

„ В Уилмингтън имате куп съдии, които заплашват бъдещето ни, които потискат стандарта на живот в Съединени американски щати обществено. ” Тези думи не пристигнаха от Илън Мъск, който предходната седмица изрази гнева си против съда в Делауеър, който анулира неговия пакет от заплати от Tesla в размер на 56 милиарда $.

По-скоро упрекът пристигна през 1989 година от Марти Липтън, кръстникът на модерното Закон за сливания и придобивания, който твърди, че Канцлерският съд на Делауеър е станал прекомерно неблагоразположен към неговите корпоративни клиенти през това десетилетие на войните за придобиване.

По това време Липтън се чудеше на глас за това, че сините чипове се отхвърлят от домилищата си в Делауеър – където множеството огромни, регистрирани американски компании избират да се учредят – в интерес на Ню Джърси и Пенсилвания, с цел да намерят по-приятелски съдии.

Но изселване по този начин и не се реализира. Липтън в последна сметка става водещ евангелизатор на „ Пътя на Делауеър “. Неговата адвокатска адвокатска фирма, Wachtell Lipton Ro...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР