В уеб пространството се появи информация, че HONOR започва да

...
В уеб пространството се появи информация, че HONOR започва да
Коментари Харесай

HONOR публикува списъка на смартфоните, които ще се обновят до Android 14

В уеб пространството се появи информация, че HONOR стартира да набира любопитни доброволци, които са подготвени и желаят да вземат участие в бета-тестването на фирмената среда Magic UI 8.0, основана на Android 14.

Когато през днешния ден става дума за актуализации, доста хора незабавно се сещат за Samsung, защото компанията към този момент даде стабилната версия на One UI 6.0 основана на Оценка за съвместимост Android 14 за огромна част от своите устройства. Има някои нюанси, само че процесът е в ход, до момента в който другите марки занапред стартират бета тестванията, което значи, че е малко евентуално актуализациите да видят бял свят през тази година, само че за някои от тях те могат да дойдат при започване на 2024 година

HONOR възнамерява да издаде личния си фирмен потребителски интерфейс Magic UI 8.0 основана на Android 14, тъй че актуализацията за мнозина е в действителност добре пристигнала.

Известно е, че все още следните модели несъмнено са пригодни за присъединяване в програмата за бета проби:

HONOR Magic 5 (PGT-AN00); HONOR Magic 5 Pro (PGT-AN10); HONOR Magic 5 Ultimate Edition (PGT-AN20); HONOR Magic 4 (LGE-AN00); HONOR Magic 4 Pro (LGE-AN10); HONOR Magic 4 Ultimate Edition (LGE-AN20).

Както може да се види – описът е много дребен. Освен това е значимо да се помни, че с цел да участвате, ще ви е нужна избрана версия на софтуера на вашето устройство, не по-ниска от MagicOS 7.1.0.183, в случай че сте с линията HONOR Magic 5, и MagicOS 7.0.0.171 при положение на семейството HONOR Magic 4.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР