В този ден имаше една среща в президентството - най-накрая

...
В този ден имаше една среща в президентството - най-накрая
Коментари Харесай

Стоян Михалев от ПП-ДБ за Зеленски: Най-накрая в българското президентство влезе един президент

" В този ден имаше една среща в президентството - най-сетне в българското президентство влезе един президент. За страдание, вътре нямаше различен. Беше доста унизително да виждам по какъв начин господин Радев не можеше да отговори на въпроса: " Ако вие бяхте в тази обстановка, по какъв начин щяхте да реагирате? ". Знаете ли, в случай че той щеше да реагира по същия метод - да даде отпор, щеше да го каже. Срамът идва от там, че той безгласно сподели: " Ами аз щях да дам българската територия на руснаците ".

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Стоян Михалев от ПП-ДБ, разяснявайки срещата сред президента Румен Радев и украинския президент Володимир Зеленски.

" Искам да ви държа изостанали, недобре предпазени, тъй като в случай че пристигна Путин, да му кажа - господин Путин - заповядайте - територията е свободна, влизайте! " Така излиза - в това безмълвие седяха тези отговори, които са извънредно притеснителни. Това е оскърбление на българския народ. Ние нямаме държавен глава, който да каже " Да, аз ще застана по същия метод и няма да разреша на руснаците да влязат на наша територия, ще направя всичко допустимо ". Гафът е толкоз - огромен, той е интернационален. Видяхте какъв брой друго беше посрещането на Зеленски в Чехия, да вземем за пример - с държавни почести ", добави Михалев.

Той изрази мнение, че съставът на военната помощ за Киев би трябвало да е открит за обществото:

" За мен това, че решението за военна помощ беше взето със секретно решение на Народното събрание, само обслужваше това задкулисие, което манипулира българските гласоподаватели. Никъде по света тези неща не са секретни. За мен това би трябвало да е намерено и ние да заставаме с лицата си. Народното събрание към този момент се е произнесло за тази помощ, тя би трябвало да е регулярна и да е съгласно нашите благоприятни условия и потребностите на украинската страна ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР