В тежко положение се оказват в последните месеци монахините от

...
В тежко положение се оказват в последните месеци монахините от
Коментари Харесай

Промяната донесе 6 бона сметка за ток на Кабиленския манастир - монахините събират стотинки да се издължат на енергото

В тежко състояние се оказват в последните месеци монахините от манастира " Рождество на Пресвета Богородица ", излиза наяве от пост в обществените мрежи на инцидентен клиент на светата обител.

" Вчера почивах и ходихме до манастира в Кабиле. Решихме да си напълним вода от чешмата там. При предходното ни вървене, нямаше проблем, само че в този момент трябваше да платим, с цел да си напълним двете бутилки. Питах монахинята за какво се заплаща и тя стартира да плаче. Оказа се, че поради непостижимите цени на тока, дамите в манастира стоят на студено, тъй като не могат да си платят сметката. Последната е за близо 6 000 лева С тези стотинки, които вземат за водата се пробват да си оказват помощ, само че е невероятно да се разплатят.

Нека, който желае да се свърже с монахините и да им помогне с колкото може. Нека бъдем солидарни и стоплим най-малко душите им. С всеки минал ден обстановката в страната става все по-тежка.

В магазинчето до нас се оплакват, че всяка заран като получават стока се постанова да трансформират цените. Всеки ден слушаме, че компании и дребни бизнеси затварят, тъй като не могат да заплащат сметките си за ток. Хора остават без работа! Тъжно и ужасно е ", написа създателят на обявата Калин Колев.

" А това е единствено началото на промяната…Бог да ни е на помощ ", " В Народното събрание сега има 170 депутати, навързани в енергийната мафия. Тия идиоти желая всички поименно, мисирките да ги разгласяват в детайли, с цел да знае народа кои са неговите душмани ", " ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА! ", са единствено дребна част от мненията под поста, написа " Варнановини.бг ".

" Рождество на Пресвета Богородица " е настоящ девически православен манастир, намиращ се покрай Археологическия резерват Кабиле - на към 1 км от село Кабиле, и отстоящ на 6 км от град Ямбол и на 24 км от град Сливен. Манастирът е наличен с автомобил и от двата града. Административно е част от Сливенската епархия.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР