В Тайланд монах изнасили жена и поиска от нея да

...
В Тайланд монах изнасили жена и поиска от нея да
Коментари Харесай

Монах изнасили омъжена жена в храм, а след това поиска това

В Тайланд духовник изнасили жена и изиска от нея да се разведе със брачна половинка си, оповестява The Thaiger. Санан е служил като духовник в храм в провинция Ясотон, който 31-годишна жена на име Уанапа постоянно е посещавала.

Жената била омъжена за 36-годишен мъж на име Варут от 10 години. Когато Уанапа още веднъж дошла в храма, с цел да направи подаяние през февруари 2023 година, Санан ненадейно я нападнал и я изнасилил. Една енориашка се притекла на помощ, само че никой не я чул.

Санан снимал голата жена и по-късно я принудил още веднъж да прави секс с него, като заплашил, че ще популяризира записа онлайн. Ванапа помолила монаха да спре, потвърждавайки, че е женена, само че той останал неотстъпчив. Впоследствие жената забременяла.

Уанапа не отишла в полицията, нито споделила на брачна половинка си какво се е случило, страхувайки се за сигурността си, до момента в който Санан не се появил в дома й. Монахът искал да приказва с Варут, само че той отказал. По-късно мъжът разказал на жена си за странното държание на Санан и тя признала, че носи детето му.

Според Варут по-късно монахът изискал от него да се разведе със брачната половинка си. Мъжът се съгласил с развода, само че Уанапа упорствала да се избави брака. Варут също по този начин декларирал, че Санан след това е напуснал храма и оповестил в обществените мрежи желанието си да сътвори семейство с Уанапа.

В резултат двойката подала тъжба против монаха в полицията. Органите на реда водят следствие и към този момент са привикали Санан на разпит, написа Блиц.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР