В света на сандвичите малко неща могат да издигнат обикновена

...
В света на сандвичите малко неща могат да издигнат обикновена
Коментари Харесай

Хрупкави, кремообразни и толкова вкусни рецепти за сандвичи с орехов хляб

В света на сандвичите малко неща могат да повдигнат елементарна съществена храна за обяд като прибавянето на самун с орехови ядки. Със своя богат, орехов усет и приемлива хрупкавост, ореховият самун обезпечава идеалното платно за основаване на гурме сандвичи, които са по едно и също време вкусни и питателни. От типичен комбинации до новаторски творения, дано разгледаме някои апетитни предписания, които показват гъвкавостта и усета на сандвичите с орехов самун. Статията е готова благодарение на експертите от Симид.
Пилешки сандвич с орехово песто Намажете изобилен пласт домашно орехово песто върху филийки изгорял самун с орехови ядки. Сложете пилешки гърди на скара, пресни резени моцарела, сушени домати и рукола. Полейте с балсамова глазура и от горната страна наредете останалата филийка орехов самун.
Този сандвич предлага съвършен баланс на пикантни усети, кремообразно сирене и земната хрупкавост на орехите.
 Сандвич с пуйка, бри и ябълков орехов хляб Намажете филийки самун с орехови ядки с дижонска горчица и наслоете фино нарязани пуешки гърди, кремообразно сирене Бри и хрупкави резенчета ябълка. Добавете шепа листа бейби спанак за прохлада и текстура. Печете сандвича на грил, до момента в който сиренето се разтопи и хлябът стане златистокафяв за топла, успокояваща храна с удивителен контрастност на усети и текстури. Панини със средиземноморски зеленчуков орехов хляб Намажете филийките орехов самун със зехтин и намажете всяка филийка с хумус. Наредете печени червени чушки, маринована вътрешност от артишок, нарязана краставица, маслини Каламата и сирене фета сред филийките самун. Печете сандвича в преса за панини, до момента в който хлябът стане хрупкав и сиренето се разтопи, създавайки приемливо хрупкаво и кремообразно приятност, въодушевена от Средиземноморието. Отворен сандвич с орехи, круши и козе сирене Препечете филийки орехов самун и намажете всяка филия с изобилен пласт козе сирене. Върху козето сирене се подреждат фино нарязани зрели круши и се поръсват със смлени орехи и струйка мед. Гарнирайте с пресни листа от мащерка за нотка на билков мирис и сервирайте отворени за елегантна и неустоима вкусова композиция.  Тартин от орехов самун с пушена сьомга и авокадо Намачкайте зрялото авокадо с изстискан лимонен сок и го намажете върху филийки орехов самун. Върху авокадото се подреждат резени пушена сьомга и се поръсват с каперси и ситно нарязан червен лук. Завършете с поръсване на черен пипер и изстискан лимон за първокласен и засищащ сандвич, изпълнен с кремообразни, солени и пикантни усети.
За да се насладите оптимално на тези изумителни сандвичи, изберете самун Живена с орехови ядки.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР