В света на beauty блоговете думата “нестандартен отдавна е загубила

...
В света на beauty блоговете думата “нестандартен отдавна е загубила
Коментари Харесай

Нестандартен трик за перфектно нанесен коректор

В света на beauty блоговете думата “нестандартен ” от дълго време е изгубила смисъла си. 

След като сме изгледали куп видеа на make-up гурута, които контурират лицето си с тиксо и блендират декор дьо тена си с всичко от класическа гъбичка през силикoнови подплънки до твърдосварено яйце (ако не ни вярвате, гледайте видеото тук), е мъчно да открием техен трик, който е действително използван.

Ето за какво се изненадахме, когато забелязахме новата фикс идея, касаеща нанасянето на коректор. Всички знаем, че преди да използваме декор дьо загар или коректор върху лицето си, е хубаво преди този момент да затоплим продукта върху ръката и пръстите си. Блогърите обаче са намерили много по-бързо и дейно решение – пламък от запалка. 

 Нестандартен трик за съвършено нанесен коректор

В няколко известни грим tutorial-и те демонстрират по какъв начин тъкмо да употребявате пламъка, с цел да разтопите коректора, преди да го нанесете върху кожата си. Важно е да уточним, че трикът работи единствено и само при продуктите вид стик, в това число и декор дьо тени. С помощта на пламъка деликатно нагрейте върха на коректора, до момента в който леко се разтопи. След това продължете нанасянето на към този момент течния артикул по желания от вас метод, употребявайки пръстите си, четка или гъбичка.

https://www.instagram.com/p/BP42Qv1ApWt/

Според блогърите, директният досег на коректора до огъня освен го прави по-лесен за нанасяне, само че разтопяването на пигмента улеснява блендирането върху кожата ви. Така той няма да се наслоява в гънките и фините бръчици, нито пък ще е прекомерно видим, както постоянно се случва. 

Бихте ли пробвали този трик вкъщи?

Вижте още: Този дребен трик ще преобрази декор дьо тена ви!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР