В Стокхолм бе застрелян мъж при пореден инцидент, свързан с

...
В Стокхолм бе застрелян мъж при пореден инцидент, свързан с
Коментари Харесай

Застреляха мъж в Стокхолм при предполагаемо бандитско нападение

В Стокхолм бе убит мъж при следващ случай, обвързван с хипотетично бандитско нахлуване, заяви шведският в. " Афтонбладет ", като се базира на изказване на полицията.

Шведските екипи за незабавна помощ не са съумели да спасят живота на мъж на възраст сред 20 и 30 години, който е бил прострелян нощес в южен квартал на столицата Стокхолм, добавя вестникът. Има арестуван по съмнение в ликвидиране, се споделя още в известието.

При осъществените обиски в региона на стрелбата полицията е задържала още няколко души , обвинени в други закононарушения, които нямат връзка с случая. Шведските управляващи не дадоха повече детайлности.

Поредният случай със пукотевица евентуално е обвързван с войната сред бандите , която от дълго време тормози страната. Швеция, чието население е към 11 милиона души, от няколко години се пробва да се оправи с банди, занимаващи се с опиати и измами.

Според шведската полиция над 60 000 души в страната са свързани с незаконни банди, а от тях към 14 000 души интензивно вземат участие в незаконни мрежи.

Има многочислени смъртоносни престрелки и набези с експлозиви в границите на войната сред съперничещите си банди, като при тези спорове жертва са ставали и почтени минувачи.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и за да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР