В социалните мрежи бъдещата свекърва беше попиляна от злостни коментари,

...
В социалните мрежи бъдещата свекърва беше попиляна от злостни коментари,
Коментари Харесай

Попиляха майката на Алек

В обществените мрежи бъдещата свекърва беше попиляна от злостни мнения, определящи я даже с шлагера на Емануела " Свекървище ", която пък е отдадена на майката на Мартин Николов-Елвиса. Заради изявленията й през вчерашния ден, мнозина са на мнение, че с такава майка Алек несъмнено ще си остане ерген. " Типичната зла свекърва! ", пишат в интернет фенове. " Типичен представител на поколението си, който не има вяра в нищо магично, което любовта носи. Резултата: травмирани деца, които не се усещат достстъчно положителни в никоя роля, която имат в живота ", разясняват още.

Това което разпали съществени диспути е изявлението на госпожа Младенова в предпоследния епизод на " Ергенът ". " Наистина самото влюбване, не е естествен интервал в живота на всеки човек, то е едно патологично положение. После то се потвърждава, че е по този начин ", отсече майката на Алек, откакто преслуша двете кандидатки за сина й. Той пък не скри привързаността си към една от тях с думите: " Където и да я сложиш, нещата към нея цъфтят! " Но уви отново беше посърнал от властната си родителка, която отсече: " Важно е ти да цъфтиш! ", а по-късно отсъди: " В момента съм доста смутена от всичко това, което се случва от през вчерашния ден до през днешния ден... Тя на какъв брой години е? Възрастовата разлика е сериозна, обстановката не е хумористична. "
Реклама
" Ситуацията не е хумористична - ще стане меме ", забавляват се от коментара й в Тик-Ток. " Мама си прибра ергенът ", отсякоха други визирайки финала довечера, в който както се говореше по-рано, Алек не избира нито една от двете претендентки. Сред мненията се заебелязаха и такива: " Мама сподели и ние взехме решение! ", " Оффф тия мамита все желаят синовете им до гъза им, аз също имам наследник но айдееее стига, в никакъв случай няма да му се меся ", " Мислех, че на Евгени майка му беше зле, но тази просто няма равна ".
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР