В случай на война с НАТО Русия ще бъде принудена

...
В случай на война с НАТО Русия ще бъде принудена
Коментари Харесай

Медведев предсказа апокалипсис в случай на война между Русия и НАТО

В случай на война с НАТО Русия ще бъде принудена да „ отвърне асиметрично “ и да употребява ракети „ със специфични бойни глави “. Това написа зам.-ръководителят на съветския Съвет за сигурност (СС) Дмитрий Медведев в канала си в Telegram, съобщи ТАСС.

Той означи, че „ в случай че, не дай си Боже, се случи такава война, тогава тя няма да върви по сюжета на специфичната военна интервенция “ и „ няма да се води в окопите с артилерия, бронирани машини, безпилотни самолети и средства за радиоелектронна битка " „ НАТО е голям боен блок, популацията на страните от алианса е съвсем един милиард души, а общият им боен бюджет може да доближи един и половина трилиона $ “, написа Медведев.  " Поради несравнимостта на нашите военни капацитети, ние просто няма да имаме избор. Отговорът ще бъде несъразмерен. За отбрана на териториалната целокупност на страната ни ще бъдат употребявани балистични и крилати ракети със специфични бойни глави (ракети със специфична бойна глава, т.е. ядрено оръжие - бел. ТАСС). Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутият Апокалипсис. Краят на всичко ", акцентира зам.-председателят на съветския Съвет за сигурност.

Според Медведев досега „ всички европейски водачи цинично лъжат своите жители “, говорейки за нуждата да бъдат готови „ за война с Русия “. „ И макар че Русия неведнъж е говорила за неналичието на проекти за спор със страните от НАТО и Европейски Съюз, извънредно рисковите диалози по тази тематика не престават “, установи той. Причините за това са явни, продължи той. „ Необходимо е да се отвлече вниманието на гласоподавателите, с цел да се оправдаят многомилиардните разноски за закъсалата бандеровска " Украйна ".

В последна сметка големи пари не се изразходват за решение на обществени проблеми в тези страни, а за война в умираща страна, която е непозната на данъкоплатците, чието население е избягало из Европа и тероризира локалните поданици. Затова всеки ден водачите на тези страни вещаят: би трябвало да се подготвим за война с Русия и да продължим да оказваме помощ на Украйна и затова би трябвало да произвеждаме повече танкове, снаряди, дронове и други оръжия “, написа Медведев.

Той заключи, че европейските водачи „ би трябвало да кажат на своите гласоподаватели тежката истина и да не се отнасят към тях като към безмозъчни идиоти “. „ Обяснете им какво в действителност ще се случи, а не повтаряйте подправената мантра за подготвеност за война с Русия “, завършва Медведев.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР