В скорошно развитие, на фона на скок в ценовия импулс

...
В скорошно развитие, на фона на скок в ценовия импулс
Коментари Харесай

Shiba Inu кит разпродава токени за близо $75 милиона

В скорошно развиване, на фона на скок в ценовия подтик на Shiba Inu, огромен крипто вложител продаде близо 3 трилиона монети на Robinhood, предизвиквайки полемики в крипто общността.

Според прозрения данни на Whale Alert, зашеметяващите 3 трилиона SHIB токена, оценени на $74.78 милиона, са били трансферирани към Robinhood на 16 май. Трансферът произлиза от неразкрит адрес.

Този ход , настъпил паралелно с съвсем 10% повишаване на SHIB, накара някои да спекулират, че цената на монетата може да е достигнала своя връх.

Транзакцията на кита притегли вниманието на крипто търговците и вложителите, които в този момент правят оценка евентуалното влияние върху бъдещите придвижвания на цената на SHIB.

След това доста прекачване на монети към Robinhood, цената на SHIB сподели признаци на странична търговия. Въпреки това Shiba Inu продължава да демонстрира мощна възходяща наклонност в пазарните настроения.

Данните от Coinglass разкриват незабравим скок в отворения интерес на мем монетата със 17.29%, съпроводен от 32.31% нарастване на размера на дериватите. Тези статистики рисуват оптимистична картина за Shiba Inu, укрепвайки доверието на вложителите в меме токена.

Повишеният инвеститорски интерес и комерсиалната интензивност към Shiba Inu допускат опцията за по-нататъшно нарастване на цените в кратковременен проект. Въпреки това е значимо да се означи, че показателят на относителна мощ (RSI) е към 55, което демонстрира, че сега активът не е нито свръхпокупен, нито свръхпродаден.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР