В синхрон със стратегията на БАКБ за ускорена дигитализация през

...
В синхрон със стратегията на БАКБ за ускорена дигитализация през
Коментари Харесай

БАКБ представя БИАНКА - вашият дигитален асистент


В синхрон със тактиката на БАКБ за ускорена цифровизация през последните години, почнала още със старта на Виртуална банка и траяла с напълно онлайн процесите за разкриване на депозит, заем и Чиста сметка,  Българо-американска  кредитна банка сътвори цифровия помощник БИАНКА. Името и не е определено инцидентно. Тя е основана с желанието да показва чисто, правилно и транспарантно всички условия по продуктите, които банката предлага, без скрити такси, без малък шрифт или други уловки.

БИАНКА е взаимен план на БАКБ и ДигиТех Консулт ЕООД – българска компания, с интернационално наличие, отдадена на основаването на новаторски решения, в интерес на клиентите. Използваната технология се базира на всекидневен изкуствен интелект и създаването е на платформата на DRUID AI, която разрешава еластичност и адаптивност на виртуалните асистенти и високо качество на интегрираните в тях услуги.
-->
Амбицията на БАКБ е последователно всички артикули, услуги и продажбени процеси да бъдат представяни от цифровия консултант БИАНКА, което ще промени и метода на другарство с клиентите и тяхното прекарване. От началото на месец април  БИАНКА е разполагаем да спомага на  всички, които имат въпроси свързани с потребителски заем или депозитни и спестовни продукти; търсят информация за заплащане на налози и битови сметки; интересуват се от овърдрафт или ипотечен заем, или са заинтригувани от продукта Чиста сметка.  Виртуалният помощник ще ви оказва помощ при усложнения с БАКБ Онлайн, както и с мобилния портфейл BACB Pay. Дигиталният консултант може да дава отговор даже на запитвания от бизнес клиенти. В случай че БИАНКА не може да отговори на някой от въпросите ви, ще ви свърже непосредствено с способния банков чиновник.

Модерната интерактивна апликация ще се усъвършенства и ще надгражда непрестанно цифровите решения, които предлага на клиентите. Всеки месец към опциите на БИАНКА ще се прибавят нови и разнообразни функционалности и тя ще развива своя изкуствен интелект.

Скоро тя ще може да разпознава потребителите и да дава лична информация за салда по сметки, отговорности по заеми, идни вноски, както и всякаква друга лична информация, обвързвана с продуктите, които употребява потребителят.

Със стартиране  на автоматизирания кредитен развой, БИАНКА ще може непосредствено да ви спомага за приемане на онлайн заем и цифрово сключване на договорите за заеми с Евротръст. Тя ще може също да ви спомага с откриването на Чиста сметка, без да посещавате банков офис.

За по-доброто потребителско прекарване в недалечно бъдеще БИАНКА ще може да води гласова връзка, както и да си поддържа връзка с вас във Вайбър и Fасеbook Messenger.

Попитайте БИАНКА за всичко, което ви интересува и тя ще отговори с наслада на въпросите ви. Потърсете я на www.bacb.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР