В съботния ден ще има много слънчеви часове. Следобедни превалявания

...
В съботния ден ще има много слънчеви часове. Следобедни превалявания
Коментари Харесай

Температурите се повишават, много слънчеви часове в събота

В съботния ден ще има доста слънчеви часове. Следобедни валежи може да има единствено на обособени места в планинските региони.

В утринните часове тук-там над равнините и низините ще има мъгли. В източните региони ще духа слаб югоизточен вятър.

Температурите още ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 20° и 25°, по-ниски ще са по Черноморието – към 17°. В София ще доближат 23°.

 Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи

В планините ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста, основно в Родопите и купесто-дъждовна облачност, и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи до мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 12°.

Вижте 15-дневната прогноза за времето на Национален институт по метеорология и хидрология

По Черноморието ще доминира слънчево време. В утринните часове ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са 16°-17°, близки до температурата на морската вода.

Вечерта от югозапад ще стартира ново нарастване на облачността и в нощта против неделя в западните региони ще има превалявания.

През идната седмица термометрите ще демонстрират сред 23 и 27 градуса

В неделя и през първите дни от новата седмица ще се редуват слънчеви часове с краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще има и условия за градушки, най-много в Западна България. Температурите обаче ще се покачат още и оптималните ще са сред 24° и 29°.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР