В събота се проведе общо събрание на Нефтохимик. Ръководството на

...
В събота се проведе общо събрание на Нефтохимик. Ръководството на
Коментари Харесай

Роден букмейкър стана генерален спонсор на Нефтохимик

В събота се организира общо заседание на Нефтохимик. Ръководството на клуба срещна членовете му с осъществената работа откогато пое клуба, достиженията и провокациите. Беше показан новият общоприет спонсор на клуба, един от най-големите букмейкъри в България - Efbet. Логото на Efbet ще бъда на фланелките на мъжкия тим още на първия мач от пролетния дял на шампионата през тази седмица.

" Целите, които сме си сложили изискват доста работа и неизменност. Нефтохимик има потребност от сътрудници, които да повярват в нас и да ни поддържат в дълготраен проект. В тази връзка партньорството ни с Efbet е доста скъпо за нас! Надяваме се, че с поддръжката на всичките ни сътрудници ще имаме опция да се фокусираме върху развиването на клуба, тъй че да отговорим на високите публични упования към марката Нефтохимик ", съобщи ръководителят Пламен Николов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
На събранието бяха взети някой значими решения за развиване на клуба. Нефтохимик ще договаря с останалите футболни клубове в Бургас за съдействие за подобряването на изискванията за подготовка на детско-юношеските школи. Също по този начин за дълготрайното възстановяване на материалната база в Спортен център " Изгрев " и увеличение на обществената значителност на комплекса - дом на ДЮШ на клуба, Нефтохимик ще започва диалози с други спортни клубове в града, с цел да се сътвори Обединен състезателен клуб, който да обгръща разнообразни спортове.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР