В събота музей в Барселона отвори врати за нудисти, като

...
В събота музей в Барселона отвори врати за нудисти, като
Коментари Харесай

Музей в Барселона отваря врати за нудисти: “Искахме да направим посещението по-цветно”

В събота музей в Барселона отвори порти за нудисти, като провежда специфична обиколка, по време на която посетителите могат да смъкват облеклата си, оповестява Ройтерс.

Археологическият музей на Каталуния провежда 90-минутната обиколка в съдействие с Каталунския клуб по натуризъм.

Посетителите разгледаха изложбата " Бронзовете от Риаче " с фотографии на Луиджи Спина, на които са изобразени две огромни гръцки бронзови скулптури на голи воини от V в. прочие н. е., открити през 1972 година покрай Риаче, Италия.

" Искахме да създадем визитата по-цветно, а не като типичната обиколка с екскурзовод ", споделя екскурзоводът Едгард, който също е без облекла. " Искахме хората, които са пристигнали да я видят, да се усещат тъкмо по този начин, както и творбата, която преглеждат ".

Уебсайтът на музея обещаваше на посетителите опцията " да се възхищават на творбите, като театралничат в същата обстановка като тях - изцяло голи и заобиколени от други тела ".

" (Чувствам) същата активност, както когато ги следя с облекла, само че с тази разлика, че може би ще разберем по-добре, че голотата постоянно е съществувала и телата не би трябвало да бъдат източник на позор за никого ", споделя 59-годишната здравна работничка Марта, която посещава изложбата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР