В Разградско зимната обстановка остава усложнена. Затворени за движение са

...
В Разградско зимната обстановка остава усложнена. Затворени за движение са
Коментари Харесай

Затворени за движение са все още всички пътища в Разградско, много места остават без ток

В Разградско зимната конюнктура остава усложнена. Затворени за придвижване са към момента всички пътища в региона.

Това заяви здежурният в Областно пътно ръководство. По думите му макар предизвестията водачи се пробвали да пътуват през нощта и с а закъсали по пътищата в региона.

Сутринта е получен сигнал за з акъсал тежкотоварен автомобил край Цар Калоян. Снощи снегорин, почистващ пътя към Търговище също е аварирал, само че към този момент е изтеглен от пътя. Към момента на терен работят над 20 снегопочистващи машини работят, добави дежурният в Областното пътно ръководство.

" Населените места в седемте общини в региона без електричество са още доста. Екипите на електроразпределителното сдружение работят и п оетапно отстраняват повредите " , сподели за основният специалист в Областна администрация Николай Атанасов.

По думите му проблем остава и далекопроводът в посока Езерче, който още не е доближат от спешните екипи и не може да се в профил повредата. Той добави, че поетапно се пропущат леки коли по пътните артерии в региона, като с преимущество са колите за спешна помощ, както и колите, снабдяващи магазините с хранителни артикули.

Неучебен ден е разгласен за учебните заведения в седемте общини в региона. Заради оповестеното бедствено състояние там е допустимо да не се учи и във вторник, само че това ще се реши на съвещанията на съответните спешни щабове, прецизираха от Регионалното ръководство на образованието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР