В рамките на работното си посещение в Турция министърът на

...
В рамките на работното си посещение в Турция министърът на
Коментари Харесай

На 12 октомври започва делото за убийството на българския граничен полицай край Елхово

В рамките на работното си посещаване в Турция министърът на вътрешните работи Калин Стоянов и водената от него делегация се срещна със заместител -министъра на правораздаването Хасан Йълмаз, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

По време на срещата министър Стоянов сложи въпроса за следствието на убития предходната година край село Село Голям Дервент граничен служител на реда Петър Бъчваров. Той изясни, че повдига тематиката по гледище на родителите, с които се срещна преди дни в Елхово. Тогава министърът на вътрешните работи пое ангажимент да спомага за връзка с турските управляващи.

В отговор заместник-министърът на правораздаването Хасан Йълмаз заяви, че първото съвещание по делото е планувано за 12 октомври в Одрин. Той увери министър Калин Стоянов, че ще бъде оказано подпомагане на родителите на Петър Бъчваров да участват на първото правосъдно съвещание.

Заместник – министърът на правораздаването и министърът на вътрешните работи разискаха и тематиката с противодействието на противозаконната миграция. Двамата се сплотиха към мнението, че законодателството в тази тенденция, както и по-тежките санкции, са от значително значение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР