В пуснато през уикенда ново видео, посветено на заплахите, отправени

...
В пуснато през уикенда ново видео, посветено на заплахите, отправени
Коментари Харесай

ДОЦЕНТ В ДЕЙСТВИЕ! Чуйте как Трактора плаши журналист: Ще изчезнеш, ще си платиш!

В пуснато през уикенда ново видео, отдадено на заканите, отправени към него от Алексей Петров, създателят и водещ Станислав Цанов прави същинска сензация. На записите от срещите и диалозите му, в които убитият доцент насочва недвусмислени предизвестия, че Цанов „ ще си заплати ”, „ ще бъде осъден ” и даже „ ще изчезне ”, в случай че не смъкна изявлението си с пробилия ЛевИнс хакер Емил Кюлев, има и политически скандал.

Алексей Петров самичък демонстрира копия от кореспонденцията на публицисти във всички системи и се хвали, че нагласява изборните резултати, защото неговите компютърни експерти са пробили системата през машините.

Съмнения по отношение на прозрачността на машинния избор и преди са изразявали много политически играчи, изключително тези от така наречен „ Хартиена коалиция “ – Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи.

Както е известно, за Алексей Петров работеше и някогашният началник на службата за битка против киберпрестъпленията в Министерство на вътрешните работи, който преди този момент пък беше отхвърлен от Комисията за контрол над хазарта, откакто Васил Божков напусна страната ни през януари 2020 година

Ето го и видеото:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР