В продължение на години те са три от малкото щати,

...
В продължение на години те са три от малкото щати,
Коментари Харесай

Проучване на CBS News установи, че надпреварата между Байдън и Тръмп е напрегната в Мичиган, Пенсилвания, Уисконсин

В продължение на години те са три от дребното щати, които вземат решение президентските избори. През лятото на 2020 година, на фона на пандемията от Коронавирус и дебатите за блокиране, обилни болшинства в Мичиган, Уисконсин и Пенсилвания оцениха неприятно щатските стопански системи. Настоящият президент Доналд Тръмп изоставаше в социологическите изследвания и в последна сметка трите близки надпревари бяха извоювани от кандидата Джо Байдън.

Четири години по-късно някои неща не са се трансформирали. Имаме едни и същи двама претенденти, заключени в близки — на процедура даже — надпревари. И към момента има отрицателни възгледи за стопанската система, които в този момент, както и тогава, тежат на титуляра през 2024 година, президента Байдън.

Като се имат поради възгледите на тези претенденти, лятната акция тук може да бъде спор за това кой е по-малко неприятен вид: и двамата претенденти провокират повече усеща на безпокойствие, в сравнение с убеденост, повече неустановеност, в сравнение с сигурност, и доста яд.

С инфлацията, надвиснала в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР