В последния епизод от втори сезон на документалното риалити Шеф

...
В последния епизод от втори сезон на документалното риалити Шеф
Коментари Харесай

Маркетинг мениджър на верига за бързо хранене минава под прикритие

В последния епизод от втори сезон на документалното риалити „ Шеф под прикритие “ новоназначеният маркетинг управител на „ Аладин Фуудс “ Иглика Бартан демонстрира, кои са трите ключа, с цел да може младежите да не мечтаят за чужбина, а за България. „ Аладин Фуудс “ има 33 обекта за бързо хранене, обезпечаващи ги индустриални бази и развита логистична мрежа, обслужваща даже съперници. Близо 100 000 на ден са клиентите на компанията, за които се трудят над 1 000 чиновници. Според притежателят на компанията, присъединяване в предаването е най-хубавият метод новият маркетинг управител да опознае хората и индустриалния развой.

Иглика се подлага на цялостна смяна – късата делова прическа е сменена с буйна къдрава перука, а проницателно сини лещи и ново име приключват образната трансформация. Ралица Василева, майка на две деца, която от 8 години не е работила, е новата й идентичност. На чиновниците е казано, че се снима спортно риалити, в което те би трябвало да обучат един човек за оптимално малко време, който по-късно да бъде оценен.
 Шеф под прикритие
Енергичната Ралица още през първия ден влиза на висока скорост в обект в „ Овча Купел “ където 24-годишно момче би трябвало да я запознае с работните процеси. Там прецизният началник под прикритие открива пропуски в образованието и прави всичко допустимо да предизвика служителя, който го организира. На втория ден тя взема присъединяване в индустриалния развой за подготвяне на сместа за фалафели и открива сърдечна служителка, която обаче позволява доста неточности в работата си. Ралица обаче резервира хладнокръвие и си оставя време до разкриването на прикритието си, с цел да реши по какъв начин да постъпи с тази служителка.
 Шеф под прикритие
Фурната за арабски питки в Цалапица е третото предизвикателство за дегизираната Иглика. Там темпото и работният стрес я карат да огледа с други очи на дамата, ръководеща бригадата – прецизна, обективна и стимулирана, тя е съумяла да сътвори съвършения екип, който работи със скорост четири стелажа в час. Следва обект в Студентски град, където маркетинг мениджърът се усеща като на спортна писта сред всички процеси, само че препъни-камъкът за нея се оказва завиването на дюнера.
 Шеф под прикритие
Притеснени и уплашени, учащите чиновници са извикани в края на седмицата в основния офис на „ Аладин Фуудс “ и за първи път виждат Ралица в изцяло нова светлина. Подкрепа за обезпечаване на дом, професионални образования и инвестиция в образованието на децата, дружно с оценка за инвестиции труд и персоналните фантазии, са ключовете, с които управлението на компанията има вяра, че ще задържи дейните хора освен във компанията, само че и в България.

Дали всички ще бъдат поощрени ще разберем в петък, 02 март от 21:00 часа по NOVA.

Следете  за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на , а задачите епизоди на предаването гледайте в .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР