В последния Бензинова дъга“ на режисьорите Бил и Търнър Рос

...
В последния Бензинова дъга“ на режисьорите Бил и Търнър Рос
Коментари Харесай

Преглед на филма: Сияещо пътешествие на тийнейджър в „Бензинова дъга“

В последния „ Бензинова дъга “ на режисьорите Бил и Търнър Рос петима младежи от Орегон, преди малко приключили гимназията, изминават лъкатушен път към 500 благи до стигнат до брега за това, което се таксува като празненството „ Краят на света “.

Те са като безчет млади герои преди тях: на път да схванат. Но макар че споделят огромна част от същите копнежи и паники на американските пътешественици от „ На пътя “ до „ Easy Rider “, събитията на тяхното съответно навършване на възрастта са неповторимо техни – и това, което е на радиото, също е. „ Пич, желая да чувам малко Шакира, брато “, споделя един от задната седалка на микробуса им.

Това са братята Рос – основателите на портрета на границата сред Тексас и Мексико „ Western “ и „ Bloody Nose, Empty Pockets “, в който доведоха 22 души в бар за гмуркане в Лас Вегас и ги помолиха да действайте по този начин, като че ли затваря на идващия ден - ние сме в хибриден кино свят, частично документален, частично живописен. Нашите герои – Мика, Натали, Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР