В последната седмица Андреа успя да завърти фокуса на медийното

...
В последната седмица Андреа успя да завърти фокуса на медийното
Коментари Харесай

Андреа се похвали: Свали 10 кг. за две седмици! Певицата работи с личен треньор за топ тяло

В последната седмица Андреа съумя да завърти фокуса на медийното внимание напълно към себе си. Тя разгласи раздялата си с Кубрат Пулев за повторно, като този път на напред във времето излязоха обвиняванията на певицата към някогашния ѝ сътрудник. Първо те бяха за неистини и злепоставяния пред близки и познати, а по-късно - в невярност. 

Виж още: Бомба от шокиращи самопризнания на Андреа: Кобрата ѝ изневерил и твърдял, че тя ще се самоубие

Певицата стигна до там, че да разгласява в обществените мрежи документ, показващ, че Кобрата е купил парцел на жена, която след това Андреа изследва и попита почитателите си дали имат усещания от компанията на въпросната жена. 

Виж още: Известните българки, които трансформираха прическата си

Е, за следващ път се убеждаваме, че няма по-мобилизиран човек от дамата след разлъка. В поредност от story-та Андреа заяви, че до дни ще ни показа най-новия си план - нова ария, която за наслада на най-верните ѝ почитатели, ще е поп-фолк! От други къси видеа виждаме също по този начин, че тя се любува на живота си и обикаля столичните заведения с приятелката си плеймейтката Моника Валериева.

Виж още: Ето го и Матео! Лора Караджова сподели бебчето и направи самоуверено заричане

В последно време Андреа постоянно бива споменавана в разнообразни електронни медии и поради провокативните си видеа, в които повърхностно демонстрира някои от по-интимните елементи от тялото си:

Виж още: Цецо от Hell's Kitchen безапелационен - мъжете са по-добри в кухнята! Какво му следва след шоуто?

Е, в story певица показа, че е свалила 10 кг за 2 седмици! Десет кг! По думите ѝ това се е случило със " здравословно хранене ", а след броени дни стартира да тренира с експерт - персоналният треньор Иван Христов. 

Виж още: Преслава показа сладко видео с Паола: Когато играта загрубее

Певицата не прецизира какъв брой са ѝ началните килограми, само че пък споделя, че пропорциите ѝ са съвършени, а растежът - 171 см. Междувременно обаче в обществените мрежи почитатели на певицата сметнаха, че да смъкне 10 кг. за 2 седмици, значи, че е трябвало да бъде в калориен недостиг от 6500 kcal дневно! Разбира се, допустимо е огромна част от килограмите да са били водни. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР