В ПГ „Алеко Константинов“ в Мездра се проведе лекция на

...
В ПГ „Алеко Константинов“ в Мездра се проведе лекция на
Коментари Харесай

Майстор готвач проведе обучение в ПГ „Алеко Константинов“ в Мездра

В ПГ „ Алеко Константинов “ в Мездра се организира лекция на тематика кетъринг и кетърингово обслужване. Асен Чаушев – Президент на Международната VIP академия по ресторантьорство „ Интерменю “ и Мария Георгиева – Изпълнителен шеф, изчерпателно обясниха специалността „ ресторантьор “. На лекцията участваха учениците от 10-ти, 11-ти и 12-ти клас на гимназията, посетители от 7-ми клас на ОУ „ Хр. Ботев “ и ОУ „ Кирил и Методий “, както и учители от образователните заведения.
По време на лекцията професионалният готвач срещна младежите със своята биография. Не пропусна да опише и за триумфите си на международно равнище, измежду които I място на Международен конкурс в Япония, за своята голяма торта – с височина 3 метра 21 сантиметра. Също по този начин предложи на младите, навършили 18 години, опция за обучение, работа и професионална реализация.
Под надзора на Асен Чаушев бъдещите готвачи подготвиха 5 студени предястия. „ Най значимото качество в кетъринга е да си добър уредник “ - напомни на младите готвачи Асен Чаушев.
Останалият удовлетворен от работата на младежите Майстор готвач Асен Чаушев, благодари на младежите за интереса, който демонстрират към неговата специалност и показа за желанията си да се срещнат още веднъж, да ги запознае и с главните техники на фламбирането и подготвяне на първокласни ястия с имена на композитори.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР