В петък официално отвори врати един необичаен ресторант. Той предлага

...
В петък официално отвори врати един необичаен ресторант. Той предлага
Коментари Харесай

Пандемията роди "напълно автоматизиран ресторант"

В петък публично отвори порти един необикновен ресторант. Той предлага храна от биологични артикули на локални производители. Услугата е 24/7, а сервитьори...няма.

Ресторантът Foodie Fridge отвори порти на виенската улица " Таборщрасе " 15. В ресторанта има само вендинг автомати, само че макар неналичието на сервитьори, контакт с клиентите ще има, оповестяват от Бюрота за интернационалните връзки на Община Виена в София.

Заявката на ресторанта е, в него вкусната храна е издигната в фетиш.

Храната се предлага за у дома, а рецептите са основани в съдействие с най-хубавите виенски заведения за хранене, споделя Александър Билаш, съсобственик и изпълнителен шеф на компанията.

След подготвяне храната се охлажда, слага се в екоопаковки и се съхранява в хладилници. По този метод тя резервира усета си през идващите три до четири дни.
 Пандемията роди
© Tabea Hepp

Избраните предписания идват най-вече от тайландската, испанската, италианската и австрийската кухня. Ресторантът разполага и с автомати за закуски, като веган чипс и сладкиши, с които Виена е известна по целия свят. Там могат да се купят и питиета, като множеството от тях също са биопродукти. Пълната гама на ресторанта включва към 300 продукта, в това число сезонни предложения.

Потребителите не могат да чакат бургери за по 1 евро, само че притежателите дефинират цените " в границите на рационалното " за Виена. Отделните ястия костват от 7 до 10 евро, а в случай че съдържа риба или скариди, цената ще е малко по-висока.

За да не се подценява човешкия фактор и да не се губи общуването сред хората, ресторантът постоянно ще организира дегустации на храни, където клиенти и притежатели ще могат да се срещнат, да опитат новите оферти и да обменят отзиви за менюто.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР