В първите часове на 24 април настъпва пълнолунието за месеца,

...
В първите часове на 24 април настъпва пълнолунието за месеца,
Коментари Харесай

Пълнолуние в Скорпион на 23 април - какво носи то на всяка от зодиите

В първите часове на 24 април настава пълнолунието за месеца, известно като Розова луна. Луната обаче няма да е розова, тъй като наименованието идва от розовите цветчета на флокса, които са в цялостния си искра тъкмо по това време на годината.
 Розова луна, Пасхална луна, пълнолуние през април и с какво е обвързвано
Днес е Розова луна

Твърди се, че сбъдва стремежи

Затова пък пълнолунието, както постоянно, е важен миг от астрологична позиция. Ето какво ще донесе априлското на всяка от 12-те зодии съгласно астролога на People Кайл Томас.

Овен

Подгответе се да видите ясно нещата в живота си. Това важи изключително за връзките - в случай че сте в постоянна връзка, тя ще стане още по-силна. Както и противоположното. Може да получите новини за неочакван приход, стипендия или завещание. Избягвайте вложенията обаче.

Телец

Очаква ви интервал на значими решения, както в персоналния, по този начин и в професионалния живот. Ако сте обвързани, ви следва да заживеете дружно, да се сгодите или даже да ви чака женитба. Напредък следва и в кариерата.

Близнаци

Възможно е да напуснете или да бъдете принудени да напуснете работа. Не се отчайвайте, тъй като с това пред вас се отваря нова опция под формата на различен шеф или завършването на значим ваш план. Обърнете внимание на здравето си.

Рак

Интензивни страсти се задават за раците, които в този интервал ще са подготвени на всичко, с цел да последват повика на сърцето си. Възможно е да срещнете сродната си душа или да преоткриете индивида до себе си. Това пълнолуние предвещава и деца.
 Снимка 326622

Лъв

Предстои ви смяна във връзка с дома. Тя може да е под формата на пренасяне на ново място, ремонт или предекориране. Семейството ви излиза на напред във времето - в случай че някой има потребност от помощ, се отзовете.

Дева

Пълнолунието задейства бранша ви на връзките и интелекта. За доста деви това значи действия, свързани със основаване, говорене пред аудитория или рекламни начинания. Каквото и да вършиме, светът ще ви чуе.

Везни

За везните цялостната луна се отразява на финансовия им живот. Може да получите покачване, непредвиден приход или оферта за нова работа. Дори приходът ви на средства да секне в този интервал, бързо ще намерите нов.

Скорпион

Вие ще сте в центъра на вниманието, тъй като пълнолунието е в знака на Скорпиона. Период на промени, в който затваряте страницата на част от живота си и отваряте нова. Пуснете предишното и нещата, които към този момент не ви служат.
 Снимка 608493

Стрелец

Стреците е добре да се притаят и да изчакат въздействието на цялостната луна да отмине. Защото тя ще ги принуди да се изправят против товара, страховете и терзанията от предишното. Те най-сетне ще си дадат сметка кое е значимо за психическото и физическото им здраве. Послушайте интуицията си.

Козирог

Пълната луна въздейства на обществения живот и другарствата на козирозите. Възможно е да посетите огромно събитие и да се запознаете с значими за вас хора. Както и да се разделите с другар или прочут от доста години. На негово място обаче сигурно ще се появи нов.

Водолей

Луната ви огрява в позитивна светлина! Ще имате прогрес в кариерата, упоритостите и обществения си облик. Възможно е да получите премия, покачване или предложение за нова работа. Ако сегашната не ви удовлетворява, моментът е подобаващ да потърсите ново занятие.

Риби

Идеален миг да се понесете на крилете на фантазиите си! Защото ви дава опция да излезете от зоната си на комфорт. Ако сте свързани с медиите и рекламата, или пък работите с интернационалните клиенти, ви чака смяна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР