В първите часове на 2021 г., стана ясно, че Глория

...
В първите часове на 2021 г., стана ясно, че Глория
Коментари Харесай

Близък приятел и топ гримьор разкри в какво състояние е Глория

В първите часове на 2021 година, стана ясно, че Глория се е заразила с Covid-19. " Никой не може да ме накара да спра да се усмихвам и да имам вяра в хубавите неща,които предстоят! ", показа Глория, малко откакто стана ясна новината. Вирусът се оказа много твърдоглав и при нея се е наложила хоспитализация във ВМА.

Феновете на звездата са загрижени и се вълнуват какво е положението на обичаната си звезда. Топ гримьорът Борислав Соколов – Бони реши да ги успокои, като сподеи какво е настоящото положение на болната от COVID-19 Глория.

" Поради многочислените въпроси към положението на моята другарка Глория, желая с този пост едновременно да ви отговоря и да дам изясненост за нейното положение ", написа Бони и продължава:

" Тя се възвръща извънредно бързо, с помощта на грижите на целия екип във ВМА! Има възможност напълно скоро да бъде изцяло излекувана и изписана! Предавам ви нейните благодарности, поздрави и обятия за вашата угриженост към нея! Изключително тежко е положението за всеки, който се сблъска с COVID-19, а нейният съвет към всички вас е да не подценявате обстановката и да бъдете виновни към здравето на вас и вашите близки! ", приключва обръщението си Бони. 

Виж още:

" Мислех, че ще се оправя сама и с това, само че не съумях! От през вчерашния ден съм на лекуване във ВМА. Не се бавете, тъй като всеки час е от голяма важност и всичко се развива доста бързо! Бог и лекарите да ми оказват помощ ", написа по-рано Глория в Instagram. Припомняме, че дни преди Нова година Глория е имала участие  в хотел край Пловдив. Под фотография почитател на певицата ѝ благодари, че е споделила Коледа с гостите на въпросния хотел. " Беше невероятна и направи вечерта запаметяваща се и специфична ", написа тя. 

Всъщност на 29 декември певицата разгласи, че за първи път от 20 години насам няма да работи на Нова година, като по-късно стана ясна и повода. Именно за новогодишната нощ Глория е имала ангажимент в хотел по морето. Въпреки че заведенията за хранене, клубовете и питейните заведения останаха затворени за празниците, заведенията за хранене на хотелите можеха да работят, само че до 22 ч.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/gloria_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР