В опит да убеди енориашите си да не се ваксинират

...
В опит да убеди енориашите си да не се ваксинират
Коментари Харесай

Игумен: Не се ваксинирайте, ще ви се появат люспи

В опит да убеди енориашите си да не се имунизират против КОВИД-19, игуменът на манастир в окръг Нямц (Североизточна Румъния) им споделил, че след имунизацията по тялото им ще се появят люспи като при рибите, оповестява телевизия Диджи 24.

Невероятното предизвестие на игумена е било снимано и бързо се популяризира в обществените мрежи.

" Малко след имунизацията, в композиция с новата болест, кожата на хората ще стане на люспи, като при рибите. Няма да има никакво пояснение за произхода на тази нова смъртоносна болест, която ще засегне имунната система ", споделя игуменът,.

Говорителят на Румънската православна черква Василе Банеску разяснява проповедта на игумена извънредно за Диджи ЕфЕм. Банеску уточни, че има хора, в това число духовници, които са надалеч от действителния свят на здравната информация и не споделят естествената, рационална позиция. По думите на представителя този факт приказва доста за степента на адекватност на тези хора към действителността.

" Апокалиптичното разбъркване на имунизацията с вярата и теологията, смесването на проектите, слагането в съпротива на вярата и разсъдъка, на тайнствата на църквата и медицинските дейности - всичко това и доста други конфузии, подхранвани от тайни уеб сайтове, които систематично дезинформират, нямат общо с християнския натурализъм и с отношението на институцията на Църквата. За благополучие, считам, че тяхното въздействие ще остане едва в обществото ", съобщи представителят на Румънската православна черква.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР