В окупирания град Бердянск, разположен в Запорожка област, в неделя,

...
В окупирания град Бердянск, разположен в Запорожка област, в неделя,
Коментари Харесай

Украйна взривила колаборационист в Бердянск

В окупирания град Бердянск, ситуиран в Запорожка област, в неделя, е осъществен атентат, вследствие на който е умрял колаборационист , оповестява Главното разследващо ръководство (ГУР) на Министерството на защитата на Украйна в своя канал в " Телеграм "

Според информацията от ГУР, жертвата на гърмежа е сътрудникът Евгений Ананиевски , който бил един от уредниците на местата за изтезания в Бердянската изправителна колония № 77. Лек автомобил " Форд ", който бил на Ананиевски, е избухнал към 9:40 часа на 5 май.

По думите на представителите на ГУР, взривното устройство е било сложено под автомобила, като вследствие на гърмежа Ананиевски е умрял на място.

Същевременно, Следственият комитет на Руската федерация заяви , че е формирано наказателно дело против незнаен причинител за " убийството " на чиновник на поправителната колония в Бердянск. В известието се споделя, че под колата на жертвата са били заложени самоделни експлозиви, което е провокирало гърмежа и нанесло смъртоносни рани на Ананиевски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР