В обръщение към служителите на ОДМВР–Пловдив главен комисар Живко Коцев

...
В обръщение към служителите на ОДМВР–Пловдив главен комисар Живко Коцев
Коментари Харесай

Професионализъм и иновации: Визията на главен комисар Коцев за бъдещето на ОДМВР-Пловдив

В послание към чиновниците на ОДМВР–Пловдив основен комисар Живко Коцев изрази своето самопризнание за позитивните резултати, реализирани през миналата година и акцентира значимостта на засилената подготовка и новаторски метод в бъдещата работа на дирекцията .

В своето ревю Коцев означи, че през 2023 година е регистриран спад на закононарушенията с 3% и нарастване на разкриваемостта с 6% спрямо миналата година. Тези данни са показани от шефа ст. комисар Георги Чергов и свидетелстват за ефикасната работа на дирекцията .

Въпреки позитивната статистика Коцев подчертава върху нуждата от по-сериозна интервенция в оправянето с икономическите закононарушения , като уточни нарастването на записаните нарушавания и понижения % на открити причинители. Той акцентира особено значимостта от подобряването на битката с интернет измамите , които „ фрапантно ощетяват хората “.

Главният комисар настоя за усилване на образователната активност и придобиването на познания и умения, които са от значително значение за акомодацията на чиновниците към бързо изменящата се среда. Коцев акцентира потребността от ангажираност, дисциплинираност и отговорност в работата , с цел да се възвърне доверието в полицията и да се укрепи съдействието с обществото и другите институции.

Коцев прикани към реформаторски и проблемно-ориентиран метод в ръководството и работата на дирекцията. Той акцентира смисъла на деликатния контрол и надзор над чиновниците, както и нуждата от рационализация на оборудването и методите за привличане на стимулирани и способени претенденти.

Главен комисар Живко Коцев съобщи упоритостта за развиване на устойчива и качествена работа в областта на сигурността , наблягайки смисъла на актуалното мислене и съзнание измежду чиновниците.

Изложението на основен комисар Коцев отразява ясно контури път към възстановяване на работата и успеваемостта на ОДМВР–Пловдив, акцентирайки върху значимостта на професионализма, образованието и модернизацията в битката с престъпността и отбраната на публичния ред и сигурност.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР