В ново съобщение до своите клиенти JPMorgan представи оптимистична перспектива

...
В ново съобщение до своите клиенти JPMorgan представи оптимистична перспектива
Коментари Харесай

Експертите на JPMorgan Chase посочиха акция, която може да се повиши с над 100%

В ново известие до своите клиенти JPMorgan показа оптимистична вероятност макар траялия цялостен месец спад на фондовия пазар, както показва световният капиталов пълководец Мадисън Фалер в отчет на компанията за финансови технологии TipRanks.

Фалър загатна , че всяка година носи комбинация от позитивни и негативни фактори, засягащи стопанската система и финансовите пазари. Въпреки че актуалният разбор акцентира опциите и рисковете в позитивна светлина, той също по този начин призна, че съмненията на пазара са обикновено събитие.

При спад от 3.8 % на фондовия пазар през последния месец Фалер допуска, че доста вложители пропущат възможностите да създадат покупки по време на спад.

Той означи, че вложителите постоянно избират да продават, когато пазарите се намаляват, което ги кара да пропуснат последващите възобновявания. През тази година се следи видимо пренасочване на средства от акции към парични средства заради сходно държание. Фалер уточни, че интервалите на безпокойствие на вложителите в действителност могат да дават чудесни благоприятни условия за покупки.

Обсъждайки сферата на криптовалутите , ръководещият шеф на JPMorgan Chase Николаос Панигирцоглу изрази убеждението си в ограничавания капацитет за спад след неотдавнашната промяна. Той означи, че главните ликвидации на лонг позиции в по-голямата си част са завършили, което води до очакване за минимално низходящо придвижване на пазарите на криптовалути в близко бъдеще.

Анализаторът на JPMorgan Филип Кюсик има позитивна вероятност за Telephone & Data Systems (TDS), като се концентрира върху обособени акции. Акциите означиха напредък, откакто компанията съобщи желанието си да продаде своя 83% дял в US Cellular.

Въпреки че финансовите резултати на компанията за второто тримесечие не оправдаха упованията, Кюсик чака, че напъните за преструктуриране могат да провокират доста нарастване на цената, което евентуално да докара до растеж на акциите от $17.59 до $38. Тази прогноза допуска незабравим капацитет за растеж от 116% през идната година.

Освен това анализаторът на JPMorgan Ерик Джоузеф счита, че HilleVax (HLVX), компания, занимаваща се с създаване на ваксини на клиничен стадий, има капацитет за забележителен напредък, защото нейните претенденти за ваксини напредват в клиничните изследвания.

Джоузеф дефинира целева цена от $22, което е доста нарастване по отношение на актуалната стойност от $13. Тази целева цена съставлява евентуално нарастване от 69%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР