В нова статия за британския Vogue, Ясмина Вико, известната козметичка,

...
В нова статия за британския Vogue, Ясмина Вико, известната козметичка,
Коментари Харесай

Магичната отвара на Барби: Тайните за перфектна кожа на Марго Роби

В нова публикация за английския Vogue, Ясмина Вико, известната козметичка, която работи с артистите от кино лентата " Барби ", показа тайните зад съвършената кожа на австралийската актриса Марго Роби. 

Споделените от Вико способи за реализиране на впечатляващите резултати на Марго Роби включват лимфодренажен масаж, лазерни лечения, пилинги и микронидлинг. Тези процедури се допълват от необичайния и скъп съвет на козметичката за приемане на чай от магарешки трън. " Тази неповторима напитка пречиства черния дроб и способства за една същински сияйна кожа. Може да си я визиите като в действителност магическа запарка! ", описа Вико с вдъхновение. 
                             

Козметичката добави, че Марго Роби е била ангажирана всекидневно с грижата за кожата си вкъщи. Тя е прецизно е следвала ежедневните рекомендации, които са и главен фактор за постигането на качествени резултати. 

" Марго е като боец - тя е толкоз дисциплинирана и ще направи всичко, което ѝ предлагат. Използвахме най-хубавите артикули за грижа за кожата, които включват антиоксиданти и витамин С, както и ексфолиращи маски “.
                             

В допълнение към другите грижи за кожата, Ясмина Вико споделя, че Марго Роби е присъединила в своето меню кисело мляко, което има позитивен резултат върху функционалността на червата. " Препоръчах й да използва щедро количество ферментирани млечни артикули, в това число кисело зеле, " добави Ясмина Вико. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР