В навечерието на коледните празници сме и е време да

...
В навечерието на коледните празници сме и е време да
Коментари Харесай

Лазаня, сладки и много алкохол! Кои са любимите коледни изкушения на холивудските звезди?

В навечерието на коледните празници сме и е време да обърнем съществено внимание на подготовката за тези прелестни дни. Всички ще седнем към празничната софра, само че какво тъкмо ще има на нея? Ако сте подготвени да експериментирате или пък ви е просто любопитно, този текст е точно за вас! В него ви описваме обичаните коледни ястия на световноизвестните звезди!

Виж още: Защото в Instagram е прекомерно тривиално: Звездите, които оповестиха бременността си по най-интересен метод

Кейти Пери

Всяка година певицата и фамилията ѝ посрещат Коледа на някой хубав плаж по бански. Затова храната не е фокусът. В изявление обаче Кейти е споделял, че ядат много и пият много, изключително коктейли. Любимият от всички е коктейлът Белини, който се прави от праскови, захар и просеко.

Тейлър Суифт

Певицата обожава да пече сладки, да прави коледни коктейли, а измежду специалитетите ѝ са ябълков къс, шоколадови бисквитки и такива с мрачен шоколад и мента.

Ники Минаж

Още една световноизвестна звезда, която е най-вече почитател на коктейлите. Всъщност тя е притежател на бранд, произвеждащ алкохолни коктейли и нееднократно е споделяла в сторита по какъв начин ги употребява по време на коледните празници.

Виж още: Коктейли, сосове, изявления... международните звезди, които сложиха върхове в Гинес

Братята Джонас

Традицията в фамилията е желязна - всяка коледна заран се стартира с тамалес - нещо като къс със свинско месо, царевица и фасул. Денят продължава със наложителна лазаня, къс, бисквитки, шунка, скариди, маслини и какво ли още не.

Илайджа Ууд 

Актьорът обожава една от гарнитурите, които майка му подготвя. Става въпрос за зелен фасул и царевица, приготвени в касерола. Към тях се прибавя запържен лук и сметана. 

Виж още: 2020 година не е била пропиляна за тях! Звездите, които са спечелили най-вече

Елън Дедженеръс 

Скандалната телевизионна водеща обожава коледните сладкиши, тъй като ѝ припомнят за детството. Тя е разказвала за дните, в които с брат си са правили коледни джинджифилови къщички от нулата - сами замесвали кестото, оформяли стените, покрива. Обича и желираните бонбони.

Изображение: https://www.instagram.com/taylorswift/
https://www.instagram.com/katyperry/
https://www.instagram.com/joejonas/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР