В наши дни AI моделите правят хиляди долари от снимките

...
В наши дни AI моделите правят хиляди долари от снимките
Коментари Харесай

Модел, създадена от AI, печели 20 хиляди долара на месец

В наши дни AI моделите вършат хиляди долари от фотосите си всеки месец. Такъв е казусът с Лили Рейн, която печели съвсем 20 000 $ на месец в платформата Fanvue. 

Изглежда, че изкуственият разсъдък към този момент се употребява за всичко - от обмисляне на сватби до просто съветване на двойки по какъв начин да прекарат вечерта си. Въпреки това, една от най-големите промишлености, които AI наподобява господства, е света на моделирането, където компютърно генерираните хубавици печелят хиляди долари на месец. Това се отнася и за 19-годишната хубавица Лили Рейн.

Благодарение на атрактивните си фотоси, основани благодарение на цифрови технологии, момичето печели съвсем 20 хиляди $ на месец в платформата Fanvue. И съгласно специалисти тази цифра единствено ще пораства. За разлика от елементарните модели, които би трябвало да ръководят своите графици, проекти за пътешестване, прическа, грим и дрешник, основателят на Лили може да прави нови фотоси на екзотични места при поискване, пише Daily Star.

„ През последната година Fanvue означи бърз растеж в броя на основателите на AI, доста от които намират нови способи за основаване на новаторско наличие. Създателите на AI съставляват 15% от приходите на Fanvue през ноември – растеж от 100% по отношение на предходния месец – и растежът не се забавя „ Лили е ослепителен образец за създател, който запълва празнота в пространството на пътуващите инфлуенсъри “, сподели Уил Монанж, основен изпълнителен шеф и създател на Fanvue.
 Лили Рейн, модел, основан от AI, модел, пари, AI в модата, виртуална хубост, пътешестване, екзотични места, приход AI моделът коства по-малко от същинска жена Снимка: Лили Рейн/Fanvue
Той добави, че преимуществото на подобен модел е, че може да основава идилични, живописни фотоси без дълги пътувания и спомагателни пътни разноски, както и да употребява разнообразни сезони, с цел да притегли своята аудитория.

„ Използването на сезони и фешън пътувания за основаване на наличие и обезпечаване на доходи от него е огромен бизнес. Лили може да наподобява като Кардашиян, наслаждавайки се на годишното си ски пътешестване до най-хубавите планински курорти, които парите могат да купят “, добави основателят на модела.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР