В момента Кнежа положението е овладяно откъм товарни превозни средства,

...
В момента Кнежа положението е овладяно откъм товарни превозни средства,
Коментари Харесай

В Кнежа ситуацията се нормализира

В момента Кнежа ситуацията е овладяно откъм товарни транспортни средства, откакто се подвигна малко звук. Ситуацията се възстановява, градът е спокоен. Това сподели пред Българска телеграфна агенция кметът на общината Илийчо Лачовски във връзка близо двудневната обсада от тежкотоварни камиони, спрели по улиците на града. 

Нямаме информация кой е наредил тежките камиони да бъдат спирани. Ако това се постанова, то би трябвало да бъде на вход и излаз на града, не на пътното платно в обитаемо място. Кнежа беше задръстен и в двете платна, хората не можеха да отидат на работа, акцентира Лачовски.

Той добави, че не е уведомяван за какво трафикът е спрян и то в рамките на обитаемото място. Няма никаква информация и съгласуваност, нямаме никаква противоположна връзка с държавните институции, сподели още кметът на община Кнежа.

Път II-13 Кнежа - Бяла Слатина – Борован е измит и пристъпен за всички моторни транспортни средства при зимни условия по информация на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ). Продължава обработката на обособени прави от трасето против замръзване. Лично ръководителят на Управителния съвет на АПИ инж. Ясен Йорданов е ревизирал положението на правата заради сигнали от водачи на тежкотоварни камиони. Поетапно се пропущат тежкотоварните транспортни средства като трафикът се контролира от „ Пътна полиция “.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР