В момента имаме нареден пъзел. Няма някакво противоречие, което да

...
В момента имаме нареден пъзел. Няма някакво противоречие, което да
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Хората няма да понесат четвърти избори

В момента имаме подреден пъзел. Няма някакво несъгласие, което да пречи. Хората няма да понесат обикновено четвърти избори. При Мая Манолова стартира това да се пробват ляво-дясно обединяване да създадат, което доста мъчно става, сподели за новата политическа картина политилогът Андрей Райчев по БТВ и продлъжи:

" С Политическа партия пъзелът се подрежда. Преди Манолова и Хаджигенов бяха ляво-дясното обединяване, което трябваше да сплоти всички. Те се срамиха един от различен. Тези не се срамят да споделят " Ние сме леви хора с десни цели ". 

Сега виждаме бързи реакции на умели предприемачи и те ловко взеха завоите. " Да България " не желаят да подписват с Българска социалистическа партия и назад. Тайната на триумфа е малко странна и несправедлива. Обикновено когато стават революции, този, който стачкува пада или взема властта. Сега никой от протестиращите не взе властта, това е късен стадий от революцията. Едни се бунтуват, други взимат властта. Слави също не беше човек от площада.

Революционерите може да са афектирани. Но те не са ангажирани с предходни връзки, не са от кормилото на револююцията, това е плюс - да можеш преговаряш с всички, в случай че преодолееш минуса на това " Кой си ти? "  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР