В Левски ври и кипи! Пазителят на акциите на клуба

...
В Левски ври и кипи! Пазителят на акциите на клуба
Коментари Харесай

Синя приказка: Мъри на риба, Наско на акции, Тити на мента, глог и валериан...

В Левски ври и кипи! Пазителят на акциите на клуба Наско Сираков съобщи преди вчерашното Общо заседание да не очакваме кой знае какви вести, а каква стана тя... 

Първи април мина, а на " сините " почитатели не им е по никакъв начин занимателно да гледат какво се случва с обичания им клуб. Разделение има и против тях - доста са зад Сираков, доста зад Мъри и Ивков в " междузвездните войни " на " Герена ". 

Каква би била идната седмица в Левски, в случай че продължат в същия дух?

Може единствено да допускаме... И по този начин:

ПОНЕДЕЛНИК 

Мачът против Локо е приключил, а с него и интервалът на Мъри като треньор на Левски. Специалистът връща спортния екип на Сираков с пощальон и отива на риба за дълъг интервал. Тити Папазов незабавно потегля към квартал " Надежда " за нови договаряния със Станислав Генчев. Спира в " Обеля " за една бърза тъжба против Младежа. Последният още веднъж го успокоява във " Facebook " и му праща шишенце мента, глог и валериан по различен пощальон. 
 Снимка 611724
Източник:

ВТОРНИК 

Идва време за дълго чаканата конференция на Наско Сираков. Той е с елече " Баленсиага ", бутилка вода в ръка и непоколебим взор. Удря с пестник по масата и с жар в очите декларира, че ще избави Левски. Призовава да се подарява и да се купуват акции. До него Папазов, към този момент приел няколко дози мента, глог и валериан, припомня на почитателите да понижат цигарите и кафетата в името на Левски и вноските към Национална агенция за приходите.
 Снимка 595133
Източник:

СРЯДА

" Левски на Левскарите " се събира изключително, с цел да умува по какъв начин да опази акциите от пазителя им. В същото време Иво Ивков и Даниел Боримиров са включени в идната голява ММА церемония вечер у нас със специфичен мач сред двамата. Боримиров е заречен да не взима автомата, който търсеше след един мач против ЦСКА като футболист. Сираков печата акции и чете " Синя Приказка " по време на късите си почивки, до момента в който Мъри към този момент цялостни трети леген с улов на язовир " Тракиец ". 
 Снимка 513212
Източник:

ЧЕТВЪРТЪК 

От Национална агенция за приходите звънят на " Тодорини кукли 47 ", че от дълго време нямало превод към тях... Баждеков звъни на Сираков, който стопира заниманието с акциите и привиква изключителна конференция, с цел да призове за следващ път хората да подаряват. Генчев към този момент е на " Герена " за първа подготовка, оставил локомотива в депото. Кордоба гледа къде е Жирона в класирането на Ла Лига и какъв брой остава до края на сезона в България. Собствениците на магазинчета за цигари, кафе и алкохол обмислят да излязат на митинг, тъй като продажбата на въпросните артикули е паднала стремглаво. Тити Папазов е удовлетворен и спокоен, стопира лечението с мента, глог и валериан. 
 Снимка 545630
Източник:

ПЕТЪК 

Станислав Генчев се готви за Вечно дерби. След две равенства против ЦСКА през сезона отпред на Локо, пита Бозата може ли да замени 11 от Левски с 11 " железничари ", единствено за понеделник следобяд. Мъри ще гледа мача със Стамен Белчев на язовира. На " Герена " не им е до боядисване на яйца за Великден, тъй като по този начин или другояче в клуба е огромно мазало, а и би трябвало да се пести от багра поради Национална агенция за приходите. 
 Снимка 584247
Източник:

СЪБОТА 

Илиана Раева пуска пост във " Facebook " за Наполеон, някъде сред първия и втория козунак. Фенове не пропущат да изискат акциите от Наско Сираков и в събота. Наско Сираков пропуща да уволни някой шеф към този момент съвсем седмица. Кордоба го е боязън да не пропусне трансфер в Ла Лига, а Роналдо е привикнал да пропуща и от нищо не го е боязън... 
 Снимка 561698
НЕДЕЛЯ

Великден е! Дали ще има и " наследник " Великден, един Господ знае... Дори и този ден Ивков желае да работи със сърце и душа за Левски, само че не му дават. Наско Сираков се усеща избавител на клуба още по-силно. Идва Вечно дерби. Собственикът май е осъзнал някои свои неточности. Звъни на Мъри, само че последният не му подвига. Вече не кълве... 
 Снимка 561744
Източник:

Всичко това е в областта на фантазиите. Но с оглед вчерашния цирк на " Герена ", знаем ли какво ни следва да забележим и чуем? Понякога приказките са доста действителни. Особено " сините "... 
 Скандалите в Левски нямат край! Боримиров и Ивков разменят остри реплики, имало и закани за пердах
Скандалите в Левски нямат край! Боримиров и Ивков разменят остри реплики, имало и закани за пердах

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР