В лек автомобил Ленд Ровър , собственост и паркиран пред

...
В лек автомобил Ленд Ровър , собственост и паркиран пред
Коментари Харесай

40 лв. струвал един глас в Долна Митрополия

В лек автомобил " Ленд Ровър ", благосъстоятелност и паркиран пред дома на 57-годишен в село Ставерци , е открита тетрадка с ръкописно изписани на 17 страници , персонални данни - три имена, ЕГН-та и номер на персонални карти на поданици на община Долна Митрополия.

Откритието си Министерство на вътрешните работи е направило по време на профилираната полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения против политическите права на жителите. Операцията е извършена в област Плевен. Извършени са инспекции на 7 адреса в град Долна Митрополия и село Ставерци.
 Министерство на вътрешните работи: Цената на един глас пораства - сред 50 и 100 лева
Министерство на вътрешните работи: Цената на един глас пораства - сред 50 и 100 лева

Има нови схеми по линия на корпоративния избор

Според събраната досега информация мъжът на конкретно място в града е провеждал персонални срещи, на които е записвал данни от персоналните карти на хората и ги уверявал, че ще заплати на всеки по 40 лв., откакто гласоподават за съответна политическа партия.

Мъжът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа, арестувани са и още шестима поданици на с. Ставерци на 50, 33, 60 и 32 година и двама на 50 и 52 година от Долна Митрополия, съпричастни към закононарушението. Снети са им пояснения. Работата по случая продължава, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР