В края на миналата седмица на празненство в хотел в

...
В края на миналата седмица на празненство в хотел в
Коментари Харесай

Нападение на празненство в Троян: Кметът на Община Иваново в центъра на скандал

В края на предходната седмица на тържество в хотел в Троян се разиграл случай, който бързо прерасна в скандал с присъединяване на кмета на Община Иваново Георги Миланов . Според изказванията на Калоян Жечев, който дружно с приятелката си Пламена Спасова са били на отмора в Троян, спорът е станал откакто той е решил да снима заниманието в ресторанта , където кметът и неговата компания са взели участие в хоро.

Жечев споделя, че откакто е направил забележка за снимането кметът Миланов ненадейно го блъснал в скулата , последвано от офанзива от други лица от компанията. В резултат на нападението Жечев е с голям брой пострадвания , в това число строшен нос на две места и черепно-мозъчни контузии . Приятелката му Пламена Спасова също станала жертва на физическо принуждение, била удар по главата и изгубила схващане.

От своя страна кметът Миланов показва случилото се като „ лек случай сред двама мъже “ , потвърждавайки, че е работил в самозащита откакто Жечев траял да го снима макар молбите да спре. Кметът прецизира, че обстановката е ескалирала откакто Жечев се опитал да го удари.

Този случай поражда съществени въпроси по отношение на държанието на обществени лица и метода, по който би трябвало да се вземат решение споровете. В момента се прави следствие на случая, включващо събиране на свидетелски показания и разбор на медицинските документи на потърпевшите. Очаква се спомагателна информация да стане налична след придвижване на следствието.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР