В Каварна завърши Държавното първенство по кикбокс в стил фул

...
В Каварна завърши Държавното първенство по кикбокс в стил фул
Коментари Харесай

Спортен клуб по кикбокс и муай тай ЦСКА с 5 медала от шестима участници на Държавното първенство по кикбокс

В Каварна приключи Държавното състезание по кикбокс в жанр фул контакт. Събитието предложи доста забавни срещи, защото всички клубове участваха с най положителните си бойци във всички възрастови групи.

220 бойци от 22 отбора от цялата страна дефинираха първенците на страната, като борбите се организираха при съвършена организация от Семеен кодекс Ринг Каварна в локалната спортна зала " Олимпиада ".
 Силно показване и две трофеи за състезателен клуб Bahchevanov Fight Academy на Държавното състезание по кикбокс (фул контакт)
Силно показване и две трофеи за състезателен клуб Bahchevanov Fight Academy на Държавното състезание по кикбокс (фул контакт)

220 бойци от 22 отбора от цялата страна дефинираха първенците на страната

Спортен клуб по кикбокс и муай тай ЦСКА взе присъединяване с 6 свои представители, от които 4 дебютираха на кръга.

Възпитаниците на старши треньора Станислав Бахчеванов се показаха на равнище, показвайки темперамент, себераздаване, положителни механически умения и воля за победа, като завоюваха: 1 златен, 2 сребърни и 2 бронзови медала.

Пламен Павлов - златен орден, 54кг.юн.мл.

Виктор Ганчев - сребърен орден, 63кг.мъже

Бойко Калинов - сребърен орден, юн.старша

Найм Селим - бронзов орден, 54кг.13-14г.

Росен Лалев - бронзов орден, 45кг.13-14кг.

" Гордея се с вас момчета. За късия интервал от едвам 4 месеца, в който започнахме да упражняваме, показахте че сте почтени да защитавате святото име на ЦСКА и с достойното си показване и воля за победи да надграждаме и реализираме бъдещи победи.

Особено съм удовлетворен от втората шампионска купа от два шампионата К1 и фулконтакт на Пламен Павлов, с които той даде сериозна поръчка за титулярно място в националния тим в своята категория и възрастова група ", разяснява Бахчеванов.
 Станислав Бахчеванов: Благодарим за поддръжката на Министерството на спорта, SENSHI е на международно равнище
Станислав Бахчеванов: Благодарим за поддръжката на Министерството на спорта, SENSHI е на международно равнище

" Благодарение на министър Кралев, имахме опция да разтеглим състава за лагера във Варна "

Следващото предизвикателство пред бойците на Семеен кодекс ЦСКА е на 19.09.2020г. в Международния шампионат Козлодуй, в жанр лоукик и Държавното състезание по кикбокс в Бургас, което е през октомври.

" Благодаря на моите сътрудници треньори Венцислав Иванов и Деян Топалски за отличната работа, на управлението на клуба за спортната база, финансовата и логистична поддръжка, в лицето на господин Гриша Ганчев, Иван Велчев, Соня Фантуси, всички наши почитатели, другари и спонсори: Фен магазин ЦСКА, Росен Петров, Oktagon fight gear ", добави Бахчеванов.
 Станислав Бахчеванов пред ТОПСПОРТ: Изисквам и чакам най-хубавото от всички национални състезатели на Световното състезание по кикбокс
Станислав Бахчеванов: Изисквам и чакам най-хубавото от всички национални състезатели на Световното състезание по кикбокс

" Спортът е най-евтината и дълготрайна инвестиция в нашето физическо и психическо здраве, самочувстие и дългоденствие "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР