В изкуството на съблазняването тя е Леонардо да Винчи, ненадминат

...
В изкуството на съблазняването тя е Леонардо да Винчи, ненадминат
Коментари Харесай

Тя е сериозна и вярна! Тя е зодия Телец!

В изкуството на съблазняването тя е Леонардо да Винчи, непостижим занаятчия с усмивката на Мона Лиза и сетивен взор. Но тя не е основана за инцидентни връзки и мераклиите за завършения за една вечер най-добре да извърнат антените си на друга страна. Жената Телец не е еднодневна другарка. Тя се нуждае от непоклатимост и защитеност, думата „ инцидентно ” отсъства в любовния й речник.

В доста аспекти дамата Телец е идеалното олицетворение на дамите от предишното, тя е предана и грижовна. Това е същинската майка земя, която обича, храни и отдава своите сили. Влюбената жена Телец е обладана от земна пристрастеност. Това положение разкрива в нея всичко най-хубаво. В любовните връзки тя не гради от себе си облик на девственица и не кокетничи. Държи се естествено, демонстрира откровеност, не крие възприятията си от възлюбения. Нейният полов вкус граничи с охота.

Страстна държанка и правилен другар, тя може да даде доста. Но доста изисква в подмяна. Ще ви се отдаде напълно и ще вземе всичко, което може. Любителите да живеят наготово не трябва да хранят празни очаквания.

Харесва й да бъде обект на гонене и ухажване, само че не може да бъде завоювана. Тя сама взима решение дълго преди вие да разберете, че решаващият миг е пристигнал. Тя възнамерява напред и счита, че в такова значимо дело като секса не може да се доверява на случайността. Тя деликатно подготвя декорацията. Отделя голямо внимание на детайлите – дамата, родена под този знак, ще обърне внимание на всяка дреболия. Можете да се похвалите за мнимата победа – тя в никакъв случай няма да ви даде да разберете че всичко е решила сама.

Нейна повелителка е Венера, по тази причина тя знае всички способи за съблазняване без учебници. Невинно поставяйки крайник върху крайник, тя ще изпрати полови сигнали към всички мъже, които са в помещението. Ако в действителност желае да заинтересува някого от тях, тя просто ще насочи еротичните си антени в негова посока. Стига мъжът да не е мъртъв, той ще реагира.

Понеже е чувствена, тя е несравнима в изкуството да притегля мъжете. Но избира единствено някои. Тя може да се стори прекомерно обичайната на тези, които избират бързото доближаване. Тя се опира на интуицията си по отношение на евентуалния си сътрудник. Душата й си има своите аргументи.

Тя е задоволително сантиментална и търси своите права. Истинската обич с нея няма да минава безпрепятствено. Тя по рождение е ревностна и е способна да устройва шумни подиуми, които биха посрамили и най-хубавите холивудски пиротехници. Ако счита, че я подценяват, няма да упорства на своето с косвени или изкуствени средства. Ще ви каже непосредствено всичко, което й е на мозъка. Може и да счупи някоя паница в главата ви, просто за усилване на резултата.

Жената Телец знае какво желае и в своята непримиримост може да наподобява неразумна (нейният дебелоглав може да наподобява несъзнателен). Ако тя се домогва до нещо, върви право към задачата, даже в случай че за това е належащо да прибегне до сълзи, закани или счупени чинии. Ако сте свързани с такава жена, бъдете подготвени или да отстъпите, или да излезете от играта.

Ако я презират, тя става рисков зложелател. Ще се възползва от всяко оръжие, с цел да си отмъсти. От друга страна, тя е подготвена в идентична степен да дава и взема. Много се привързва, само че има вродено благоразумие. Бързо разкрива измамите, само че инстинктивно отговоря с реципрочност на искреността на колегата.

Тя е жертва на своите страсти. Някои вършат неточност, като недооценяват нейния разсъдък, защото тя не е склонна да показва остроумието си в обществото. Има рядка форма на разсъдък – знае, че за схващане на истината би трябвало да се довери на интуицията си. Тя е практична и не е склонна към идеализъм.

Няма да въздиша по герои от екрана, когато къде по-достъпен човек стои до нея. Не има вяра в платоничната обич, любовта за нея съществува единствено дружно с физическото увлечение. На младини дамата Телец жадува по-добре да опознае живота, и мъжът, кадърен да я научи на това, има най-хубави шансове да завоюва сърцето й. Но колкото повече опознава мъжете, толкоз повече условия предявява при избора на сътрудник. Има си цялостен лист с условия и няма да стигне надалеч с мъж, който не ги покрива.

Тя е чувствена и в случай че сътрудникът не може да я удовлетвори, без скрупули на съвестта ще си откри различен. Не се пробва да откри рационално пояснение на половите си потребности. Достатъчно й е, еч те съществуват. Тя се облича с усет, само че без лукс. Знае по какъв начин да прави покупки съгласно бюджета си и ще получи най-хубавото против парите си.

Тя обича ювелирните декорации. Жената Телец постоянно носи пръстени, обици, а изключително обича огърлици. Шията й е доста сензитивна и украсявайки я, тя изпитва изключително наслаждение. Тя цени разкоша. Мъжът, кадърен да й го подсигури, задълго ще остане държател на сърцето й. За страдание тя е склонна към равнодушие. Когато е сигурна в себе си и с вас й е леко и хубаво, тя ще стане мързелива, небрежна и ще закъснява за срещи.

Понеже и тя, както и мъжът Телец, е почитателка на положителното ядене и пийване, може да напълнее. Необходим й е обект на обвързаност, само че поради вродения си консерватизъм по-скоро ще разчита на брак, а не на връзка. Необходимо й е да бъде обвързвана с този, който е паралелно до нея. Но тя е склонна да се отнася към всеки като към благосъстоятелност и няма да предприеме нищо, с цел да си подсигурява верността му.

Макар че има мощни прочувствени реакции, самоконтролът й е мощен. Тя в никакъв случай не демонстрира възприятията си на хората. И въпреки че можете да я възбудите, тя е способна да сдържи своите стремежи толкоз дълго, колкото изисква здравомислието. Жената Телец може да наподобява нежна и безпомощна, само че тя не е такава. Тя постоянно е упорита и настойчива.

Тя е добра готвачка, прелестна държанка и може да стане добра жена, тъй като е доста предана и любяща натура. Но – едно предизвестие: Тя в никакъв случай не прости изневярата. Ако сте любвеобилни, не се спирайте на нея, ще съжалявате. Тя е есенцията на дамата. Така се и отнасяйте към нея.

Инфо: http://megavselena.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР